😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
شبیه گرگان هستش گفتم حتما اسی بد متوجه شده گرگان بوده
اگ توهون گوگانی فامیلی ب اسم مهدی زاده میشناسی؟؟میدونم پرسیدم گفتن زیاده اینی ک من دنبالش میگردم شایدالان ۱۵ ۲۰سال گذشته باشه ینی ریشه داشته باشن اسم پدره هم علی مهدی زاه ک الان نمیمونه میمیره قطعن یه دخترشم طیبه مهدی زاده ک مشخص نیس کجاس میگن پسر هم توایستگاه اتوبوس وایمیسه کناراونورا همینارومیدونم فق
اگ توهون گوگانی فامیلی ب اسم مهدی زاده میشناسی؟؟میدونم پرسیدم گفتن زیاده اینی ...
خیلی دوست داشتم کمکت کنم ولی من متاسفانه اهل خود گوگان نیستم من آذرشهرم ،،،،، ولی خود گوگان نهایت پانزده هزار جمعیت داره همه همو میشناسن اگه کسی اهل اونجا باشه شاید میشناخت