2821
2789

منظورت آزاد شهر گرگان هست دیگه...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم آذرشهر..گوگان هستش

گوگان اصلا شهر نداریم که 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

پس اونی که با ما ۵۰ کیلومتر فاصله داره کجاست ؟

نشنیده بودم 

شبیه گرگان هستش گفتم حتما اسی بد متوجه شده گرگان بوده 

نشنیده بودم  شبیه گرگان هستش گفتم حتما اسی بد متوجه شده گرگان بوده

اون طور که شما گفتی اصلا نیست 

خودم شک کردم 

ولی هست 

از تبریز که به سمت جنوب حرکت کنی ، ۵۰ کیلومتر بری آذرشهر هست ،شهر گوگان هم از بخشاشه 

بزرگم😂

اگ توهون گوگانی فامیلی ب اسم مهدی زاده میشناسی؟؟میدونم پرسیدم گفتن زیاده اینی ک من دنبالش میگردم شایدالان ۱۵ ۲۰سال گذشته باشه ینی ریشه داشته باشن اسم پدره هم علی مهدی زاه ک الان نمیمونه میمیره قطعن یه دخترشم طیبه مهدی زاده ک مشخص نیس کجاس میگن پسر هم توایستگاه اتوبوس وایمیسه کناراونورا همینارومیدونم فق

زهرمار🗿
     اگ توهون گوگانی فامیلی ب اسم مهدی زاده میشناسی؟؟میدونم پرسیدم گفتن زیاده اینی ...

خیلی دوست داشتم کمکت کنم ولی من متاسفانه اهل خود گوگان نیستم من آذرشهرم ،،،،، ولی خود گوگان نهایت پانزده هزار جمعیت داره همه همو میشناسن اگه کسی اهل اونجا باشه شاید می‌شناخت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز