2777
2789

بچه ها من دارم جهیزیه میخرم ولی خب جنسای خارجی خیلی گرونه کسی هست از محصولات اسنوا استفاده کرده باشه ؟ظرفشویی لباسشویی و ساید 

ممنون‌میشم کمک کنید 

من لباسشویی و تی وی دارم راضیم البته لباسشویی رو ۷سال پیش گرفتم میگن جدیدا کیفیت کاراشون پایبن‌اومده نمیدونم 

اینم بگم همه لوازم خانگی ایرانی یکیه از نظر کیفیت،برند هاش فرق داره 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلوزیون اسنوا خریدم راضی بودم

یخچال پالادیوم (الکترواستیل)راضی

لباسشویی پاکشوما،راضی

گاز آلتون (زیاد راضی نیستم)

ابمیوه گیری نانیوا ،ناراضی

اتو پارس خزر ،راضی

چای ساز تکنو به شدت راضی

چرخ گوشت پاناسونیک به شدت راضی 

جارو برقی هیتاشی راضییی

بخارشوی نانیوا خدبه

....

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

من کل وسایلامو اسنوا خریدم

گاز

یخچال

ماشين لباسشویی 

جاروبرقی

تلویزیون 

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

فقط اگر طرحی یا اقساطی خواستید محصولات اسنوا رو بگیرید بدون که آبروتو میبرن. به دروغ میگن 2  3 هفته کالارو تحویل میدیم بعد 2  3 ماه با داد و دعوا باید جنستو تحویل بگیری. قانون ایرانه دیگه پول بدی تیر از چله بیرون انداختی باید بدوی پولتو زنده کنی

سلام عزیزم از وسایلت راضی هستی؟؟؟

سلام اسنواخریدین

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

فقط اگر طرحی یا اقساطی خواستید محصولات اسنوا رو بگیرید بدون که آبروتو میبرن. به دروغ میگن 2  3 ...

خدا لعنتشون کنه،الکی میگن محصول رو داریم،بعد که انتخاب میکنی و وامش ریخته میشه به حسابت،میگن تا دیروز بود،امروز تموم شد،حالا یه مدل گرونتر بردار یا یه مدل هم داریم نقدی هست،اونو بردار،نمیخوای برو بانک،کلی سود به بانک بده و وامت رو کنسل کن.

خدا لعنتشون کنه،الکی میگن محصول رو داریم،بعد که انتخاب میکنی و وامش ریخته میشه به حسابت،میگن تا دیرو ...

این دقیقا کاری هست که شعبه سیتی سنتر اصفهان به سر ما آورد،حالا گفتن فردا بیا اونجا،اگر شد یه کاریش بکنیم چند ماه دیگه بهت بدیم،تازه باید انعطاف هم داشته باشی،یعنی پول بیشتری بدی