2777
2789
عنوان

پدرم و دوس دخترشو تهدید کردم

80 بازدید | 14 پست

دوستان پدرم از بچگیم خیانت میکردم به مامانم مامانم بخاطر ما بچه هاش تحمل‌کرد حتی تو کودکی من از طرف مردی ک بابام باهاش کثافت‌کاریاشو هماهنگ میکرد بارها مورد تجاوزواقع شدم ایندفعه بابام ریخته با دختری ک همسنمه منم‌گرفتم دوتاشونو تهدید کردم و به بابام‌گفتم اگه مامانم ایندفعه خیانتتو بفهمه خودم خونه هاتو با بنزین میسوزونم و‌کاری میکنم تاوان ۲۰ سال ناراحتیمو و درد و رنجی‌ک کشیدم رو بدی‌ک بفهمه خیانت چ دردی داره هم دختره هم‌خودشو خیلی بد تهدید کردم 

اینم بگم‌ وقتی میره تو کثافت‌کاریش اخلاقش گند میش و شکاک میشه و فحش‌میده منم دیگه کاری کردم  بفهمه دیگه‌اعتباری نداره پیشم و نمازوو قرآن خوندنش ب درد خودش بخوره

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکات پره ازدوست پسرو.... اگ یکاری بده براهمه بده امیدوارم مشکلت حل بشه البته اگ حقیقت داشته با ...

خب خودش مجرده .تو مجرد رو با متاهل مقایسه میکنی چه ادمایی هستین

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
مگه متاهله ؟؟؟ک براش بد باشه داره میگه باباش به مادرش خیانت میکنه قیمه هارو نریز تو ماستا

قربونت به متاهلی نیست که 

من کلانفس ابن عمل گفتم

والامشاوره و راهنمایی برای این دخترخوب اینجانیست

باید مامان و بابا مفصل برن مشاوره

گناه گناهه دیگ عزیزم درسته کارپدرشم اصلا موردقبول نیست درهرصورت فرقی نداره

برا تو گناهه همه که مذهبی نیستن 

کار پدرش از نظر انسانیت غلطه و خیانته

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.