2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستتو بگیر جلوی دهنت 

بگو 

هاااااااااا 🥱

بعد دستتو بو کن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اخه خود سیر نبود سوسیس بود بازم میمونه تا دو روز؟

ن .

نخود خام بذار گوشه لپت.

قبلنا هم اتاقی هام سیر یا پیاز میخوردن جند تا نخود میذاشتن تو دهنشون میگفتن اوکی میشه و میرفتن سر کلاسشون .

تا شب نمیدیدمشون ک ببینم بو میده یا ن ولی شب ک کلاسامون تموم میشد پیش هم مینشستیم هیچ وقت ندیدم دهنش بو بده

اگه توش سیر باشه آره بو میدی  دیشب شوهرم رف خونه مامانش شام خورد تو غذاشون سیر بود خفه‌ام کرد

ای وای این موضوع مرگ منه

حالا مردا عین خیالشون نیست بعد زن ک میخوره بهش میگن چرا خوردی

مرسیییی امیدوارم تو این وضعیت کسی منو نبینه😂

آدامس بخور بوش میره

فصل سرماخوردگیم هست . دماغ همه کیپه 🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ن . نخود خام بذار گوشه لپت. قبلنا هم اتاقی هام سیر یا پیاز میخوردن جند تا نخود میذاشتن تو دهنشون م ...

وااااای مرسی خدا خیرت بده عزیزمممم❤️❤️

فقط نخودارو چقد باید بزارم بمونه؟

وااای اتفاقا چ جالب دماغ خودمم کیپه😂😂

پس نترس و بزن به دل جمعیت