2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستتو بگیر جلوی دهنت 

بگو 

هاااااااااا 🥱

بعد دستتو بو کن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اخه خود سیر نبود سوسیس بود بازم میمونه تا دو روز؟

ن .

نخود خام بذار گوشه لپت.

قبلنا هم اتاقی هام سیر یا پیاز میخوردن جند تا نخود میذاشتن تو دهنشون میگفتن اوکی میشه و میرفتن سر کلاسشون .

تا شب نمیدیدمشون ک ببینم بو میده یا ن ولی شب ک کلاسامون تموم میشد پیش هم مینشستیم هیچ وقت ندیدم دهنش بو بده

اگه توش سیر باشه آره بو میدی  دیشب شوهرم رف خونه مامانش شام خورد تو غذاشون سیر بود خفه‌ام کرد

ای وای این موضوع مرگ منه

حالا مردا عین خیالشون نیست بعد زن ک میخوره بهش میگن چرا خوردی

مرسیییی امیدوارم تو این وضعیت کسی منو نبینه😂

آدامس بخور بوش میره

فصل سرماخوردگیم هست . دماغ همه کیپه 🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ن . نخود خام بذار گوشه لپت. قبلنا هم اتاقی هام سیر یا پیاز میخوردن جند تا نخود میذاشتن تو دهنشون م ...

وااااای مرسی خدا خیرت بده عزیزمممم❤️❤️

فقط نخودارو چقد باید بزارم بمونه؟

وااای اتفاقا چ جالب دماغ خودمم کیپه😂😂

پس نترس و بزن به دل جمعیت