بچه ها من آدمی نبودم که زیاد غیبت کنم.ولی از وقتی رفتم خوابگاه و دانشگاه(دو سه هفته اس)میبینم که همه جمع ها غیبت میکنن.دوستای خودم شایعاتی که راجب بقیه بچه ها هست رو بازگو میکنن.کارای بدی که بقیه کردنو به هم میگن..و متاسفانه منم شدم یکی از اونا.از طرفی اگه مثل بقیه نباشم احتمالا هیچ جمعی منو راه نده و تنها بمونم و من اینو نمیخوام..چند باری سعی کردم وقتی میگن فلانی این جوره و..از طرف دفاع کنم ولی هیچ تاثیری نداشت.به هیچ وجه قانع نشدن و منم ترسیدم اگه بیشتر از طرف حمایت کنم بگن تو طرف اونی و باهام قهر کنن.واقعا نمیدونم چی کار کنم یه عذاب وژدان شدیدی دارم.
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عذاب وجدان سعی کن اون موقع کتابت رو برداری برو کتابخونه درس بخون
خب گاهی تو مسیر دانشگاه که داریم با هم میریم و ده دیقه راهه غیبت میکنن.یا تو سلف موقع غذا خوردن.اون موقعا چی کار کنم
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
غیبت نکن ولی دفاع نکن میرن میگن فلانی پشتت اینو گفت تو هنوز کامل نشناختیشون
یعنی منظورتون اینه که میگن من ازش دفاع کردم؟یا این که غیبتی که خودشون شروع کردنو به من نسبت میدن؟
یعنی منظورتون اینه که غیبتشونو گوش کنم ولی تایید یا تکذیبش نکنم؟پریشب سعی کردم این کارو بکنم ولی خب جمعمون ۵،۶نفریه و با سکوت من هیچ اتفاق خاصی نیفتاد فقط گفتن چرا این قدر ساکتی و به غیبت ادامه دادن
یعنی منظورتون اینه که میگن من ازش دفاع کردم؟یا این که غیبتی که خودشون شروع کردنو به من نسبت میدن؟
منظورم اینه اگه همراهی کنی
یک کلمه بد اون شخص رو بگی میرن هزارتا بهش اضافه میکنن میگن فلانی اینجور گفت
تو اینجور مواقع یا ساکت باش یا جمعو ترک کن
اگه ازت سوالی هم پرسیدن بگو نمیدونم من باهاش ارتباط خاصی ندارم
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
ممنون سعیمو میکنم گاهی بهشون بگم البته متاسفانه بعید میدونم جرئتشو داشته باشم
منظورم اینه اگه همراهی کنی یک کلمه بد اون شخص رو بگی میرن هزارتا بهش اضافه میکنن میگن فلانی ا ...
درست میگین.متاسفانه اشتباه کردم باهاشون همراهی کردم و میترسم یه زمانی آبرو بره😥
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
درست میگین.متاسفانه اشتباه کردم باهاشون همراهی کردم و میترسم یه زمانی آبرو بره😥
الان دیگه گذشته
ولی از این به بعد حواستو جمع کن ♥️