2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه

8 بازدید | 4 پست

دختر شش سالم ۳ روزه هر یه ربع تا نیم ساعت میره دستشویی. حجم ادرارشم زیاد نیست. در ضمن جاییشم درد نمیکنه و سوزش نداره. شال گرم هم بستم دور کمرش ، اب نبات نعنا هم دادم تاثیر نداشته.علتش چیه؟

تکرر ادرار یکی از نشونه های عفونته

اگه نعنا هم دادی جواب نداده یعنی سردیش نکرده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبردیش دکتر

باورت میشه دوماهه به خاطر سرما خوردگی بردمش دکتر هر دفعه یه جاش بوده ، اینقدر دارو دادم بهش. خودمم میدونم باید دکتر ببرمش گفتم شاید یه نفرتون تجربه ای داشته باشه

باورت میشه دوماهه به خاطر سرما خوردگی بردمش دکتر هر دفعه یه جاش بوده ، اینقدر دارو دادم بهش. خودمم م ...

عزیزم🥺...من خودم هوا که سرد میشه یه مدت اینجوری میشم و بعد خوب میشم شاید بخاطر آب وهوا باشه چون میگی هیچ درد و سوزشی هم نداره...فقط مایعات زیاد بهش بده که هم بدنش کم آب نشه هم اثرات داروهایی که خورده کم بشه