2777
2789

شوهرا شما هم از خود راضی و مغرورن؟ 

اولش عشق و علاقشون زیااااااده و میترسن از دستت بدن. بد چند سال تا یه ناراحتی پیش میاد و بحسی میشه میگن ناراحتی برو خونه بابات واسه چی موندی! ووووووو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگی ما مغرور و لجباز منم 

همسرم کوتاه میاد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خواهر گرامی واقعیت اینکه دو طرفم عوض میشن.و اینکه همسرت میدونه رفتنی نیستی

مرا خود با تو چیزی در میان است                                                   وگرنه روی زیبا در جهان است
راز موفقیت چیه

موفقیت نیست

من از اول اخلاقم همین بوده 

با همه همینم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خواهر گرامی واقعیت اینکه دو طرفم عوض میشن.و اینکه همسرت میدونه رفتنی نیستی

دلم میخاد یبار جمع کنم برم. اما من آدمی نیستم که برم دوباره بیام. یا نیاد دنبالم. همش میگم بزار یبار ببینم بگم میرم ببینم چی میگه. اما میترسم از جوابش

نه عزیزم همه اینطور نیستن ، من ازدواج نکردم خداشکر با بی تجربگی هرچی سنم بالاتر میره دارم پخته تر میشم و خوشحالم ، 

راستش بخوای علاقه اصیل یعنی آسیب نزدن به دیگری ، خداییش انسانی عاقلانه فکر کن علاقه دوطرفه باشه فکر آسیب خود خواهی حتی به دیگری به سرت نمیزنه