2777
2789
عنوان

منو از عکس کات کردن 💔🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گذر زمان فقط حل می‌کنه منم دوره ای تو دبیرستان اکیپ داشتم همه ازدواج کردن منو ول کردن تو اکیپ هم منو زیاد حساب نمی‌کردن اما حس میکنم من از اونا خیلی جلوتر شدم شاید از رو حسادت اینطور میگن

حق داری خودمو جات گذاشتم واقعا ناراحت شدم..بنظرم بهتره دور همشونو خط بکشی

تو مدرسه تنها میگردم ولی سمت این ادمای مزخرف نمیرم... 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

چقد کارشون زشته واقعا

ب خودت بیا و برای حفظ شخصیتتم ک شده بشون محل نده دیگ

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

منم🥲

فکر میکردم باهمشون دوستم.نگو فقط خودم الکی تو جمعشون بودم

بیرون میرن نمیگن.استوری میزارن میفهمم.

اونارو تبلئع میزدم تو استوریم ولی یبارم اونا همچین کاری نکردن واس حمایت ازکارم.

الان هیچ دوستی ندارم.

همه یه رفیق صمیمی دارن

من اونم ندارم تنهام

خدایی مهمه برات چرا یکاری نمیکنی اونا بیفتن دنبالت چراتومیفتی دنبال اونا

میدونی چی برام لج در بیاره اینکه اگر میخواستن تو عکسشون نباشم چرا بهم نگفتن رک.... 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
چقد کارشون زشته واقعا ب خودت بیا و برای حفظ شخصیتتم ک شده بشون محل نده دیگ

اصلااا شده تو مدرسه تنها بچرخم سمت این ادمای مزخرف نمیرم

یه علتی داره که اینطوری رفتار میکنن ..... مثلا من یه بار سه تا از دوستامو دعوت کردم خونمون اما دوست چهارمی رو دعوت نکردم چون آدم پررویی هست و علنا تو روم گفت چرا ناهار دعوت نمیکنی خونت منم اون سه تا رو فقط دعوت کردم و قسم خوردم دیگه هیچ وقت اونو جایی دعوت نکنم ..... نمیگم تو خدایی نکرده پررو هستی منظورم اینه علت یابی کن اگر هم دیدی مشکل از تو نیست با این جمع قطع رابطه کن و دوستای جدید پیدا کن

همین وقتت و به جای اینکه واسه ناراحت شدن از چندتا آدم مزخرف میذاری بذار برا پیشرفت خودتت ببین بعد همیناا چطور دورت جمع میشن اونوقت تویی ک دیگه محلشون نمیدی

‌‌‌

منم🥲 فکر میکردم باهمشون دوستم.نگو فقط خودم الکی تو جمعشون بودم بیرون میرن نمیگن.استوری میزارن میف ...

چقد مثل همیم.... 

چندسالته؟ 

یه علتی داره که اینطوری رفتار میکنن ..... مثلا من یه بار سه تا از دوستامو دعوت کردم خونمون اما دوست ...

میدونید من خیلیییییی تو خودم گشتم ببینم چیم اشتباهه ولی هیچی پیدا نکردم از بچه های دیگه کلاس پرسیدم گفتن ما چیزی جز مهربون بودنت ازت ندیدیم.... 

همیشه میگن کسایی که قلب مهربونی دارن بدترین رفتارا رو میکنن باهاشون فکر کنم بخاطر همونه💔💔💔💔