2777
2789
عنوان

داستان کوتاه (معصوم خانوم )

159 بازدید | 7 پست

تق تق تق ( صدای در ) 

معصوم خانوم : کیه !؟ الان میام !

ای بابا این چادر من کو 😓

اومدم ! اومدم ! 

معصوم خانوم در رو باز کرد ! 

سلام زهرا خانوم حالت خوبه عزیزم !؟ 

زهرا خانوم : مرسی عزیزم شما خوبی 

ببخشید این موقع مزاحم شدم یکم نون و سیب زمینی و..دارید ؟

معصوم خانوم : اره عزیزم یه چند لحظه صبر کن الان میگم نرگس بیاره واست ! 

زهرا خانوم : ببخشیدا توروخدا هی مزاحم میشم 

معصوم خانوم : خواهش میکنم عزیزم همسایه واسه همین موقع ها هستش دیگه عزیزم الان میگم نرگس بیاره 

معصوم خانوم رفت خونه و مقداری نون و سیب زمینی و.. برداشت ! 

نرگگگسسسسس مامان 

نرگس : جانم مامان 

معصوم خانوم : بیا اینا رو ببر بده زهرا خانوم جلو دره 

نرگس: چشم مامان ! 

دو روز بعد !!! 

معصوم خانوم : نرررگگسسسسس 

نرگس : جانم مامان ؟ 

معصوم خانوم : مامان برو از زهرا خانوم یکم نمک بگیر عزیزم! 

نرگس: وا مامان نمک که داریم چرا از زهرا خانوم بگیریم ؟ 

معصوم خانوم : عزیزم خودت که می‌دونی زهرا خانوم چند تا بچه داره وضعیتشون خوب نیست نمک چیزیه که میدونم دارن ازشون درخواست نمک کنیم سری بعد که چیزی لازم داشت خجالت زده نباشه چیزی لازم داشت باز بیاد ! 

نظرتون چیه ؟

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
خیلی آموزنده بود👌🏻

🙏 ممنون از وقتی که گذاشتید و نظرتون 🙏

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معصوم خانوم چ با شعور ❤️🫂

🙏 

انشالله معصوم خانوم وجودمون همیشه بیدار باشه ☺️

خوشمان امد ،با شعور بود👌😍

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
خوشمان امد ،با شعور بود👌😍

ممنون از نظرتون ☺️🌹