2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه زایمان رفته بودم خونه مادرم بچم زردی گرفت یه پامون دکتر بود درک نمیکردن هیچ واسه رفتنم از خو ...

من مادرم خیلی مهربون بودخدابیامرزدش هرروز زنگ میزدمیگفت دلم براتون تنگ شده کی میاین..بی مادری سخته.کاش بابام می مرد مرتیکه بی مسعولیت میریم اونجا بعدکلی کلفتی وتمیزکاری میگه هیچی برام نکردین هررری.‌زن میخاد

منم کلی کار دارم ،فردا مهمان دارم،درس دارم،بچه ام هنوز بیداره،حوصله هیچ کاری ام ندارم🤦🏻‍♀️بین اینک ...

بخاب باارامش...فردازودبیدارشو برنامه بنویس به هم هکارهم میرسی

خب شما چرا نگرانی؟

وا بحث زندگی یه نفر برام مهمن بهمون محبت کردن دلم نمیخواد زندگیشون ازهم بپاشه یجورایی هم دلم براش سوخت حس کردم یه لحظه میخواد گریه کنه ولی خودشو کنترل کرد و شوخی کرد 

تو تنها نیستی تقریبا 90درصد دختها که ازدواج کردند همینند

ای کاش ازدواج نمی کردم بخدامثل سگ پشیمونم کارمیکردم دستم توجیبم بودبخاطریه لقمه زهرماری انقدبدبختی نمیکشیدم

عسلی غصه نخور به این فکرکن که همه همینطوریم شرایط زندگی ها خیلی سخته یکی پول نداره یکی فرزند نداره یکی هنش خونشون جنگ دعوا بزن بزنه یکی ارامش نداره یکی معتاد داره یکی فقیر یکی دردلاعلاج داره یکی معلول داره یکی مریضی روانی داره یکی اخلاق نداره یکی خسیس یکی زن باز ورفیق باز یکی افسردگی داره یکی مثل من وتو اسگوله😁