2777
2789
عنوان

اسم های مشابه+کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 37 پست

بنظرتون دو اسمی شدن دخترم اشتباهه؟

میخام تو شناسنامه یه اسم دیگه بزارم براش

میشه نظر بدین

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اصلا دو اسمی اش نکن  بچه اذیت میشه

نمیدونم خواهرم دو دلم دوست دارم اسی بزارم که به اسم مادرم بیاد 

از طرفیم همسرم اسمی انتخاب کرده میدونم بهش بگم حرفی نداره ولی دلم نمیاد دلشو بشکونم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

پرنسا

پرستش

پناه

پروانه و ترانه

پروانه و سمانه

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
بچه ها اسم آناهیتا قشنگه؟

اسم های قشنگتری هم هست ولی مهم خودتونید ببینم به دلتون نشسته یا نه

اسم خودمو میخوام عوض کنم 

چندسالته؟

اره خوبه ولی ببینم به رده سنیت میاد یا نه

دختر:پارمین،رایحه،پارلا،پرین،پریفام،پرواز،پدیده،دردانه،پادمیرا،پریوار،پانیا،پانیسا،پانا،پریشاد،پروشات،پریهان،پروشه،پارمیس،پانیذ،پرنیان،پریماه،پارمیدا،پریزاد،پرندیس،پریسان،پگاه،پرناز،پرتو،فریانه،جمانه،کرانه،جوانه،آریانه،آرسینه،پارند،پرارین،پونه،پریسیما،پردیس،پرگل،پیچک،پاییز،نازدانه،ناردانه،حنانه،مستانه،جانانه

پسر: پاشا،پوریا،پندار،پویان،پارسیا،پایدار،پرشان،پدرام،پارسا،پرهان، پادرا،پاکان،پورشان،پیروز،پولاد،پاکراد،پدیدار،پیشرو،پایا،پاوان،پرداد،پاکداد

دختر:پارمین،رایحه،پارلا،پرین،پریفام،پرواز،پدیده،دردانه،پادمیرا،پریوار،پانیا،پانیسا،پانا،پریشاد،پروشا ...

ممنونم خواهرم لطف کردی