2777
2789
عنوان

بزرگی شکم

259 بازدید | 25 پست

خانما شکم من خیلی بزرگ. مثل کسی ک پنج ماهه حامله باشه. ورزشم میکنم تو خونه. ولی تاثیر ندیدم. صبحا باز بهتره. شبا خیلی بزرگ میش دیگ. چیکار کنم چ درمانی هست. یکبار زایمان کردم. ولی خب کلا شکم داشتم الان خیلی بده تو چشم. 

مامان من فقططططططط با پیاده روی و حذف کامل قند و شکر از  تقریبا ۹۰ فعلا رسیده ۷۸ 

کاراگاه های نی نی سایت که جز فضولی کاری ندارید😬😁 هزار بار گفتم کاربرییییییی برای من نبوده تازه امروز ۱۴۰۲/۷/۱۳ توسط خالم به من داده شده وقتی میگم تازه عضو شدم در جا نگید ۹۹😬😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شرایطشو داری باشگاه برو وگرنه هررروز یک ساعت پیاده روی تند کن.چاقی شکم یکی ازعللش بلغم هست...احتمالا طبع بلغم داری....صبح ها یک قاشق مرباخوری سیاهدانه رو بکوب باعسل بخور.

برنج و نون کم بخور.یا رژیم بگیر

یه روز خوب میاد

سلام ببخشید روزی چندساعت پیاده روی داشتند؟

شب ساعت ۸ تا ۱۰ 

کاراگاه های نی نی سایت که جز فضولی کاری ندارید😬😁 هزار بار گفتم کاربرییییییی برای من نبوده تازه امروز ۱۴۰۲/۷/۱۳ توسط خالم به من داده شده وقتی میگم تازه عضو شدم در جا نگید ۹۹😬😐
اخه وزنم 49شکمم فقط بده

قدتون؟

چون من هم اینطورم شکمم بزرگه انگار ۵ ماهه هستم رژیم هم بگیرم  و ورزش کنم یکم بهتر میشه ولی باز همون اش و همون کاسه که دکتر گفت فتق هستم و از اون طرف هم به خاطر بارداری عضلات شکمم شل شدن .الان دیگه برای عضلات شکم ابدو میکنن که عمل زیبایی هست و هزینش بالاست ولی برای فتق بیمارستان های دولتی رایگان انجام میدن