2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی کرم اکتیو پور اصل 

بی بی کرم فارماسی 

خوب هستند هم پوشش دهی و رنگ خوبی دارند هم سبک هستند

ضدآفتاب سعی کن بی رنگ بزنی

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
خشکه

بی بی کرم فارماسی خوبه پس برات

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بی بی کرم اکتیو پور برای پوست های چرب و مستعد جوش خوبه

شما همون فارماسی بزن

اصلا سمت ضد آفتاب لافارر رنگی نرو 

افتضاح به تمام معنا 

انگار چسب چوب رنگی

من قبلا اکتیپور می‌زدم یبارم درماتیپیک گرفتم اصلا اصلا سر سوزن به پای اکتیپور نمی‌رسه 

خب دیگه این جایزگزینشه من میزنم راضیم فقط ماندگاری نداره بعد بی بی کرم کلا کارش همینه سیک و روزانست