2777
2789
عنوان

چجوری خواستگاری ک مشکلی نداره رو رد کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 23 پست
الهیی ان شاءالله یکی بهترش بیاد برات خواهر❤️

حالا بکی برعکسشم اومد 

وضع مالی و تحصیلی و اینا خوب بود ولی از چهره اش خوشم نیومد 😂 البته فاصله سنی مونم یکم بالا بود

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
حالا بکی برعکسشم اومد  وضع مالی و تحصیلی و اینا خوب بود ولی از چهره اش خوشم نیومد 😂 البته فاص ...

همیشه یچیزی میلنگه😂🤦‍♀️

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا ل فکر ازدواج نبودم الانم اصلا آمادگی ندارم  خانوادمم اصلا قبول نمیکنن🤦‍♀️😂 آره قطعا ...

چندسالته؟

پسرمذهبی نیست وشما مذهبی هستی؟

پسره شمارو انتخاب کرده یا خانواده اش؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
چندسالته؟ پسرمذهبی نیست وشما مذهبی هستی؟ پسره شمارو انتخاب کرده یا خانواده اش؟

۲۱

من یچیزایی رو رعایت میکنم😂گفتن عکس بدید پسره ببینه

اونا مذهبی میخوان اونم حتما هست ولی من ی مدل دیگه دوس دارم😂💔

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
🥲چی بگم  نمیخوام ضایع بشم

چرا ضایع بشی...لازم نیست چیزی بگی بزار بیان خواستگاری...خدا رو چه دیدی ...اعتماد به نفس داشته باش..ضمنا برا دخترانی که زیبایی ظاهری چندانی ندارند حضرت زهرا دعا کرده...و دیدم خیلی‌هاشون همازدواج خیلی خوبی داشتن

چرا ضایع بشی...لازم نیست چیزی بگی بزار بیان خواستگاری...خدا رو چه دیدی ...اعتماد به نفس داشته باش..ض ...

ممنون عزیزم قوت قلب خوبی بود

دعا کنید هرچی خیره پیش بیاد

نشنیده بودم جدی دعا کردن؟

اره عزیزم ...اتفاقا یکی از دوستانم که خیلی اهل دین و قرآنه گفت

چ جالب 

ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد