2777
2789

هیچ کاری توخونه نمیکنه تمام کارایی ک باید بکنه نمیکنه مسئولیت هیچی نداره فقط سرکارمیره میا براهرکی باید انقدبهش بگم تا  انجام  بده مثلا اگرماشینش خراب بشه من باید جلوش کنم درست کنه بخاد یه گوشه خونه رودرست کنه بایدمن انقدبگم خسته شدم انگار اون زن من مرد

سلام

ببخشید قصدم فقط کمکه ، اگه خواستید استفاده کنید.

اگه به مشاوره نیاز دارید...

همین الان می تونید از اینجا 1 ساعت رایگان مشاوره بگیرید

مشاوره خانواده ، ازدواج ، تحصیلی ، اقتصادی ، مهاجرت و...

https://divar.ir/services/JscWw

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مردا اصلا ادم نمیشن 

نمونه اش پدر خودم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨