2777
2789
عنوان

فسنجون پزها ،کدبانو ها بیاین

246 بازدید | 22 پست

سلام خانما اگه فسنجون از شب بار بذارم ته نمیگیره تا حالا فقط یه دفعه درست کردم که سری اول ساعت پنج صبح تا یک ظهر رو گاز بود اما الان هم با گوشت اردک هم میخوام حدود ساعت ده صبح دیگه آماده باشه 

هر کی میتونه  دستور پختش رو برام بگه لطفا که اشتباه نکنم

اردک طعمش مثل مرغ یا نه؟

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول پیاز داغ میکنم پنج دقیقه گردوتفت میدم بعدش آب زیاد یدفعه نمیریزم هر نیم ساعت یه لیوان آب سرد ویه تیکه یخ میندازم بعداز دوساعت رب انار وشکر ونمک میزنم ،شما اردک روهم تفت بده بنداز توش از اول ،در اخر کمی زعفرون میزنن

ما گیلانیا اول تو گمج( ظرف سفالی ) اب میریزیم یکم بعد که جوش اومد رب انار ترش رو میریزیم بعد یه قل که خورد گردو رو میریزیم بعد تا نصف اب میریزیم نمک و فلفل هم میزنیم بعد چند دقیقه گوشت اردک رو میریزیم و با شعله کم میزاریم جا بیفته هراز گاهی یکم اب سرد برای روغن افتادنش اضافه میکنیم 

آبگوشت اردک دیگه چ صیغه ایه؟؟؟؟؟ برا پخت فسنجون روشای مختلفی هست هرکدوم ی مدت طول میکشه جا افتادنش. ...

شمالی های عزیز کشور معمولا با گوشت اردک فسنجون درست میکنن حالا میخوام امتحان کنم ببینم چطور میشه

به نظرم اول اردک رو مزه دار کن زعفرونم بزن یه تفت بده.اردک بوی خاصی داره من چندجا خوردم دوست نداشتم بعد من مرغ رو که یه تفت دادم گردو رب انارم جدا یه تفت میدم میزارم باهم بپزن از همون شب تا ظهر رو شعله کم هم روغنش درمیاد هم دیگه هی اب و یخ نمیریزم غلیظ شه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
شمالی های عزیز کشور معمولا با گوشت اردک فسنجون درست میکنن حالا میخوام امتحان کنم ببینم چطور میشه

گنا داره اردک منکه دلم نمیاد گوشت اردک بخورم.فسنجون با مرغ و خروس عالی میشه.حتی گوشت قرمزم زیاد چنگی ب دل نمیزنه

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792