2821
2789
عنوان

برم یا نرم؟

37 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها دوستم عروسیش دعوتم کرده عروسیش عجب شیر هست حالا یه ساعت نیم راهه ما بریم اونجا اینم بگم از2:30تا5:3هست مامانم هم صدا کرده اما مامانم قانع نمیشه بره منم فعلا به بابام نگفتم برم یا نرم اینم بگم اگه بخام برم باید با ماشین دوستم برم برگردم حالا چیکار کنم بنظرتون؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعدظهره؟ ینی شام و ناهاری نیست؟ پس نمیرم 

نه ناهار نیست شامم نیست یه شیرینی میوع بخاطراینا نمیگم بقیع دوستامم میرن میخاستم برم حالا موندم بدون مامانم برم زشت نشه یه وقت

نه ناهار نیست شامم نیست یه شیرینی میوع بخاطراینا نمیگم بقیع دوستامم میرن میخاستم برم حالا موندم بدون ...

خب بقیه‌ دوستات با مادرشون میان ینی؟

اگر اکیپی دخترونس برو با همونا

ولی دوساعت راه بکوبی بری اونجا ی شیرینی بدن؟

چرا شام‌نیست؟ عجیبه رسمتون

خب بقیه‌ دوستات با مادرشون میان ینی؟ اگر اکیپی دخترونس برو با همونا ولی دوساعت راه بکوبی بری اونجا ...

یکیش میان اون یکی ها راه براشون نزدیکه بخاطر همون اونارو تکی صدا کرده 

خب بقیه‌ دوستات با مادرشون میان ینی؟ اگر اکیپی دخترونس برو با همونا ولی دوساعت راه بکوبی بری اونجا ...

رسم ما هم اینه شام بدن عروسی 

اینا گذاشتن حنا شام میدن 

ماله ما عروسی شام میدیم 

حنا شیرینی میوع 

یکیش میان اون یکی ها راه براشون نزدیکه بخاطر همون اونارو تکی صدا کرده 

شما راهت دور تره با خانواده دعوتت کرده با مادرت بری بهتره 

با ماشین خودتون ‌ مادرت راضی نمیشه کلا نرو 

چندسالته؟

شما راهت دور تره با خانواده دعوتت کرده با مادرت بری بهتره  با ماشین خودتون ‌ مادرت راضی نمیشه ...

18ساله قراره بشم سال اخر دبیرستانم 

مادرم میگه من عروسی غریبه نمیرم یه وضعیه😐🤣

رسم ما هم اینه شام بدن عروسی  اینا گذاشتن حنا شام میدن  ماله ما عروسی شام میدیم  ح ...

چه جالب 

ما حنا و عروسی هر دو شام میدن 

البته از کرونا دیگه عروسیا اکثرا شده یه شب شام و تمام

حالا منم عروسی یکی از اقوام دوووور دعوتم ینی بابام و دعوت کردن اصرار داشتن که منم برم همراه پدرم من متاهلم. حالا نمیدونم برم یا نرم ؟ یه شب شامه دوساعتم مسیره. شوهرم نمیاد