2777
2789

نکن مطمئن باش پاداش این کارت رو میگیری 

خدا میگه ببخش تا بخشیده بشی

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه الان قورتم میدن ولی من جات باشم طرفو از ریشه آتیش میزنم میخواست بهت بدی نکنه هر کنشی یه واکنشی داره🙂

خدایا همچین موقعیتی هم نصیب من کن تا عوض بغضا و اشکامو بگیرم ازشون الهی آمین 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

پس اون عذابی که به من داد چی؟؟؟

بسپرش به خدا مطمئن باش خدا بهتر از تو ازش تاوان میگیره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
بعضی وقتا این حسو دارم

انجام بده ما گناه نداشتیم که باهامون  اونکار هارو کردن؟ما آدم نبودیم؟ما حس نداشتیم؟ما زندگی نداشتیم؟ داشتیم بخدا که داشتیم ولی بی دلیل در حقمون بدی کردن ظلم کردن کاری کردن روزی هزار بار آرزوی مرگ کنیم کاری کردن من یکماه تو بیمارستان بودم همچین موقعیتی گیر من بیاد درنگ نمیکنم به هیچ وجه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁