2789
عزیزم شاید از نظر مالی از همسن و سالای خودت عقب باشی اما از نظر اراده و فهم و شخصیت معلومه از خیلیا جلوتری... خسته نباشی از این همه زحمت و تلاش امیدوارم همسر بسیار پولدار و مثل خودت فهمیده نصیبت بشه که به هیچ وجه دغدغه پول نداشته باشی و بعد از ازدواج هم فقط بابت مفید بودن و پویایی در شغلی که ازش لذت میبری کار کنی اما اینو بدون اگر همسری که موقعیت مالی پایین داشت نصیبت شد اگر عشق واقعی بینتون باشه کار کردن و پول در اوردن اون موقع مثل الان برات زجرآور نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الین الان ترم آخرم یه ماه دیگه درسم تموم میشه همین الان هم کارم مرتبط با رشته م هست اما از جون کندن خسته م! دلم میخواد بدون سرکار رفتن منم طعم پول توجیبی داشتن چیزای خوب داشتن به روز بودن رو تجربه کنم مثل خیلی های دیگه که دور و برم هستن بتونم یه لذت حداقلی از زندگیم ببرم چیزایی که دلم می خواد برام حسرت نشه تو کف چیزای ضروریم نمونم
فیلی ایول دختر چقد مستقل من بهت افتخار میکنم جدی میگم این از این در سختی شرایطت اصلا حرف و شکی نیست ایشالا روی خوشم میبینی راجب ازدواج منم باهات موافقم اصلا تو خواستکاری نگو شاغلی و اگر طرف خبرداشت بهش حتما حتما حتما حتی واسه امتحان کردن بش بگو من بعد ازدواج تحت هیچ شرایطی کار نمیکنم ببین چی میگه
الان کار کن.تا موقع ازدواجت به همسرتمممممم اصلا نمیگی چرا نمیخوایی کار کنی. نهایتش بعد اشنایی میگی کار بیرون از خونه خستم کرده میخوام استراحت کنم.
زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
خیلی از پسرا هستن که دوست دارن خانمشون خونه دار باشه وخیلی دیگه هم دنبال شاغلن چ اشکالی داره تو خواستگاری مطرح کنی دوست نداری سرکار بری ولی بعد از ازدواج سرکار برو حوصله ات سرمیره من که الان از خدامه برم سرکار ولی واقعا از خانمای شاغل الخصوص مامان و خاله م شنیدم که پولی که خودت درمیاری واسه خودت خرج میکنی مزه ی اون پولی رو که شوهرت برات خرج میکنه بیشتره
مورچه دقیقا اون خواستگارم هم که اینو گفت من با خودم فکر کردم خب من که عاشق این نیستم چرا به خاطرش برم باز کار کنم سختی بکشم من که همین الانشم تو سختی هستم؟ از کجا معلوم اونجوری شرایط بدتر نشه باز اگه دوسش داشتم می تونستم به بهونه ی عشق تحمل کنم. تازه شغل اون موقعم خیلی راحت تر بود برام
اون فک کنه بلانسبت احمق و تن پروری؟؟؟ عزیزم این چه فکراییه این شمایی که اگه حس کردی طرف واسه شاغل بودنت میخوادت باید این احتمالو بدی که طرف تنبل و تن پروره و چشم به جیب و دست شما دوخته یه عده کمی هستن که به نیت پیشرفت میخوان زن شاغل بگیرن اکثریت با طمع حقوق زن دنبال زن شاغلن اتفاقا من جات باشم ببینم کسی شاغل بودنم جز معیاراشه اصلا رااااااهش نمیدم
من فکر میکنم تو این قحطی شوهر با پافشاری بر اینکه محاله کار کنم موردهای احتمالی رو نپرون!! به این فکر کن که اگر بعد از ازدواج کار کنی حداقل بر خلاف الان این پول رو صرف زندگی شخصی خودت و پیشرفتتون میکنی نه اینکه بار مسوولیت یه آدم دیگه رو به دوش بکشی مثل الان
بستگی به روحیه خودت داره و اینکه وضع مالی شوهرت در آینده چطوره مورد زیاد داشتیم طرف موقتی میرفت سر کار که شوهر پیدا کنه همین که پیدا میشد دیگه نمیرفتن سر کار و خانم خونه شدن یکیم مث خواهر من با وجود اینکه شوهرش گفت نرو نیاز نداریم اما حق کار توی عقد نامه اش گذاشت چون ما همه استقلال مالی رو بیشتر میپسندیم ی جور آینده نگری هست و تو اجتماع بودن مزیتهایی داره