2777
2789

هرچی درباره امتحان تیزهوشان میدونید بهم بگید ، و اینکه حداقل چقدر باید بخونم منظورم ساعت هست ، نهمم

زندگی سخت است اما من از آن سخت‌ترم⚡🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال قبول نشدم برای رشته تجربی 

تست هم زیاد کار کردم 

بهت حتمااا پیشنهاد میکنم بری کلاس و آزمون قلمچی ثبت نام کنی درضمن برای علوم پارسالت هم وقت بذار 

خلاصه که زیاد بخون 

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
از مشاور تحصیلی بپرس عزیزم اینجا جاش نیست

پرسیدم ، ولی با مشاورم راحت نیستم ، میخام مشاورم رو عوض کنم ولی مامانم میگه مشکل از تو هست حق نداری مشاورت و عوض کنی ، نمیتونم اصلا از رو برنامه ش پیش برم

چرا مشکل برنامه ش چیه ؟

من زیاد زیاد روزی ۴ساعت و نیم میتونم بخونم. و از ساعت ۷تا دو هم مدرسه هستم ، ولی برنامه ای که این برام می‌ریزه ۸ساعت به غیر از مدرسه باید بخونم ،واقعا نمیتونم 

من زیاد زیاد روزی ۴ساعت و نیم میتونم بخونم. و از ساعت ۷تا دو هم مدرسه هستم ، ولی برنامه ای که این بر ...

چخبره.. ما که کنکوری هستیم هم مشاورا میگن روزی که مدرسه اید نهایتا 5 ساعت بخونید

چخبره.. ما که کنکوری هستیم هم مشاورا میگن روزی که مدرسه اید نهایتا 5 ساعت بخونید

این میگه تو میخوای امتحان تیزهوشان بدی ، از کنکور سخت تره و هزارتا اراجیف دیگه برا خودش میگه . تا هم میام چیزی بگم میگه داداشم تیزهوشان درس میخونه من می‌دونم چی به نعفته 

این میگه تو میخوای امتحان تیزهوشان بدی ، از کنکور سخت تره و هزارتا اراجیف دیگه برا خودش میگه . تا هم ...

وا.. این اصن مشاوره؟ بش بگو یه برنامه ای بم بده که قابل اجرا باشه.. شما فقط ساعت مطالعه برات مهمه یا کیفیتم مهمه؟ اصلا هم سخت تر از کنکور نیس.. شما فقط باید پیوسته درس بخونی.. چنتا کتاب تست که مناسب سطحت باشن بگیر، و روزی حداقل 4 ساعت براش وقت بزار ولی پیوسته.. 4 ساعت بخون ولی هر روز بخون.. اینم بگم که این کار اصلا کار آسونی نیست.. اگه دیدی برات سخته جا نزن.. بدون برا همه همینه.. یه مدت بخون برو جلو بعد یکی دو هفته به 4 ساعت خوندن عادت میکنی... بهتم قول میدم که موفق میشی.. فقط کتاب خیلی سخت یا خیلی ساده نگیر.. مناسب سطحت باشه.. و پیوسته باش.. این خیلی مهمه

آزمونای قلمچی رو از سایت خودشون دانلود کن حلشون کن.. سعی کن با برنامه راهبردی خودشون پیش بری.. هرچی ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت ❤️