2777
2789
عنوان

پارگی دیسک کمر

10296 بازدید | 55 پست

سلام دوستان من حدود دوماه هست که درد شدید کمر داشتم که به مرور زد به پای چپم و کل پادرگیر درد شدید شد ام آر آی و تست عصب و گرافی انجام دادم و یکی از بهترین دکترها تو شهرمون بلافاصله گفت فقط عمل و اصلا فیزیوتراپی و کارهای دیگه رو پیشنهاد نکرد..خواهش میکنم اگر تجربه ای دارین درمورد پارگی دیسک بگین و اینکه واقعا فقط باید جراحی بشه با طب فیزیکی و فیزیو و این دست درمان ها درست نمیشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من وقتی ۲۵ سالم بود مشکل تو رو داشتم به هر دکتری رفتم گفت عمل کن طب سوزنی استراحت مطلق فیزیوتراپی همه رو رفتم فایده نداشت عمل کردم و الان ۹ سال گذشته و من خداروشکر خوبم 

من  که عمل شدم. هیچ راهی هم نداشتم چون دیسک اگر رفته باشه روی نخاع اگر حرکت ورزشی یا مشابهش کنی ...

عزیزم به من گفت به رشته های عصب سیاتیک داره فشار میاره وایه همین پا به این شدت درگیر درد شده و کاملا مطمئن گفت فقط عمل ولی من واقعا میترسم ..شما راضی بودی از عمل؟ میشه اگه اهل تهران هستین یه جراح ستون فقرات خوب و مطمئن رو بگین که من مدارک پزشکیمو نشونش بدم

عزیزم من وقتی ۲۵ سالم بود مشکل تو رو داشتم به هر دکتری رفتم گفت عمل کن طب سوزنی استراحت مطلق فیزیوتر ...

چقدر بد که تو این سن و سال درگیر همچین موردی شدین من ۳۳ سالمه و واقعا انتظار همچین چیزی رو نداشتم ولی دکترم گفت من دختر ۱۶ ساله رو هم عمل کردم پس ظاهرت پارگی چاره ای جز عمل نداره بیخود زمان رو از دست ندم

عزیزم به من گفت به رشته های عصب سیاتیک داره فشار میاره وایه همین پا به این شدت درگیر درد شده و کاملا ...

من تقریبا صد درصد راضیم از عمل. چون قبلش درد داشتم زندگیم سخت شده بود. پارگی شدید اگر درمان نشه کم کم هم به فلجی میرسه‌ پا رو ضعیف میکنه‌ . جراح خودم کاملا ادم حسابیه الکی پیشنهاد عمل نمیده.  مطبش تهرانه اسمش احمدی دهج. خیابان جم 

من تقریبا صد درصد راضیم از عمل. چون قبلش درد داشتم زندگیم سخت شده بود. پارگی شدید اگر درمان نشه کم ک ...

مزسی عزیزم از معرفی دکترتون من شمالی ام ولی مدارک رو خواستم بفرستم تهران برای یه دکتر نظر اون ها رو هم بخوام..خداروشکر که راضی هستین

چقدر بد که تو این سن و سال درگیر همچین موردی شدین من ۳۳ سالمه و واقعا انتظار همچین چیزی رو نداشتم ول ...

آره عزیزم من بعد از بارداری اینجور شدم و بچم شیر خوار بود که عمل کردم.دیسکم پاره شده بود و افتاده بود روی عصب سیاتیک باید عمل میکردم.اصلا نگران نباش عمل سختی نیست یه شب بستری میشی و فرداش میتونی راه بری.آرزوی سلامتی برات دارم گلم

مزسی عزیزم از معرفی دکترتون من شمالی ام ولی مدارک رو خواستم بفرستم تهران برای یه دکتر نظر اون ها رو ...

پس احتمالا  باید اقوامت مدارکتو ببرن مطب. چون دکترای عالی فقط حضوری جواب میدن. 

شما رو پنجه پا میتونی وایسی؟ بی حسی ناحیه ادراری و باسن داری؟اینا علایم اصلی نیاز به عمله

آره عزیزم من بعد از بارداری اینجور شدم و بچم شیر خوار بود که عمل کردم.دیسکم پاره شده بود و افتاده بو ...

پس شرایطتون مثل من بود فشار رو عصب سیاتیک داشتین خداروشکر که خوبین ممنونم از دعای خیرت جانم

پس احتمالا  باید اقوامت مدارکتو ببرن مطب. چون دکترای عالی فقط حضوری جواب میدن.  شما رو پن ...

بله برادرم قراره ببره‌..تو تست عصب شست پام رو نمیتونستم سفت نگه دارم قسمت باسن پشت ساق پا و کل پا کاملا درگیر یه درد شدید هست و احساس سنگینی دارم توش..دردی که دارم تجربه میکنم فوق العاده شدیده

بله برادرم قراره ببره‌..تو تست عصب شست پام رو نمیتونستم سفت نگه دارم قسمت باسن پشت ساق پا و کل پا کا ...

دقیقا ناتوانی از شست شروع میشه یعنی علامت هشداره. جدی بگیر و اگر لازم شد جراحی کن پیش هر دکتری خودت صلاح دونستی...واقعا عمل سختی نیست من از فردای عمل رفتم دستشویی 

. از روز پنجم هم خودم رفتم حمام. از روز ۱۵ هم اشپزی کردم. یعنی کلا کسی مجبور نشد بغلم کنه حمل کنه