2777
2789
عنوان

تخلیه رحم یا هیسترکتومی

1485 بازدید | 64 پست

خودم بابت عمل مادرم این چند وقت خیلی استرس داشتم،گفتم تجربه بزارم شاید کمکی باشه برای کسی ،

خاله ها۳تاشون قبلا عمل بصورت شکمی انجام دادن،ودردهای فوق العاده وحشت ناک،دوروز بستری،تب و....ولی مادرم با اصرارها ی من وتحقیقاتی که کردم بصورت لاپاروسکوپی انجام داد دیروز،واقعا عالی بود،بااینکه دکترش با دکتر خاله هام یکی وبمارستانم همون بود ولی این روش فوق العادس،درد زیادی ندارن وخیلی راحت ترن یه روزه هم مرخص شد ،اصلا ااا قابل قیاس با روش معمول شکمی نیست،خواستم بگم اگ خدایی نکرده مجبور به این عمل شدید حتما لاپاروسکوپی کنید،سوالیم بود جواب میدم ،تنتون سلامت ودلتون شاد

من باید تخمدان هام رو بردارم اگه بخوام رحم رو هم بردارم میشه با این روش؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم تازه این عمل کرده البته شکمی 

قرار بود لاپاروسکوپی عمل کنه ولی سر یه عمل قبلنش دکتر گفت نمیشه 

خیلی سخته من مامانم نزدیک یه ماهه عمل کرده بهتر شده ولی نمیتونه زیاد راه بره

میوم یا فیبروم داشت؟ مامانم سال ۸۶ عملش رو انجام داد شکمش رو باز کردن میوم بزرگ داست

بله فیبروم داشت،جداره رحم ضخیم،بهم ریختگی هورمونا که باعث قطع نشدن خونریزی یا تجمع خون تو رحم میشد

مامان منم تازه این عمل کرده البته شکمی  قرار بود لاپاروسکوپی عمل کنه ولی سر یه عمل قبلنش دکتر ...

اره شکمیا واقعاااا اذیت میشن،نه مامانم خداروشکر از۳ساعت بعد عمل راحت راه میره،فقط نباید خم بشه،

بله مادر من هم تخمدانا هم رحم،برداشت

میتونم از هزینه اش بپرسم؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میتونم از هزینه اش بپرسم؟

دولتی بود،۷،۵شد،البته گفت میتونید از یارانه دولتی که به بیمارستان تعلق میگیره استفاده کنید اینطوری حدود۴،۵میشه،ولی قبول نکردم،چون بیمه تکمیلی هزینش میده ولی اونطوری نمیداد دیگه تکمیلی

دولتی بود،۷،۵شد،البته گفت میتونید از یارانه دولتی که به بیمارستان تعلق میگیره استفاده کنید اینطوری ح ...

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدین نگران هستم واقعا شما کدوم شهر هستین و پیش کدوم دکتر برداشت رحم انجام دادین

سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدین نگران هستم واقعا شما کدوم شهر هستین و پیش کدوم دکتر برداشت رحم انجام ...

سلام گل،تهران،بیمارستان یاس،مامانم ودوتا خاله هام انجام دادن،خداییش راضی بودن