2777
2789

سه یا چهار  ساعت می‌مونیم 

هیچی مهمونم دیگه کار چی بکنم 🤔🤔🤔

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم با خانواده اش قهره ۶ساله نرفتیم😔

دعا کنید مشکلمون حل شه زودتر آشتی کنیم😫

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

دو تا سه ساعت هفته ای ، دو هفته ای یکبار ، معمولا ناهار میریم

سفره پهن کردن کمک میکنم و‌ظرف ها رو‌میشورم تامام

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

۳،۴ماه ی بار از ی شام میریم برمیگیریم تو سفره بردن و آوردن کمک میکنم بعضی وقتام شستن ظرفا

تو ی شهرید؟

من با خانواده همسرم یکساعت فاصله داریم تقریبا بعد اگه هفته ای یبار نریم گلایه میکنه میریمم هزارتا بهانه باید بیاریم که برگردیم خونه خودمون واقعا خسته شدم منم دلم میخاد ماهی یبار مثه مهمون برمو بیام😑😐

بعد مادرهمسرمم مثلا هروقت ما میریم یهو برمیگرده میگه فرشامو باید بشورم فلان کنم من حس میکنم توقع داره من بشورم منم ب روی خودم نمیارم حس بدیه واقعا🥲

سه یا چهار  ساعت می‌مونیم  هیچی مهمونم دیگه کار چی بکنم 🤔🤔🤔

خوشبحالتون واقعا من مجبورم یکی دوروز بمونم واقعا احساس خفگی بم دست میده عصبی میشم نمیدونم چکارکنم کمتر بریم 

هفته پیش رفتیم ی ناهار موندیم پاشدیم بریم خونمون مادرش انقد ناراحت شد ولی خب من به روی خودم نیوردم دوس داره پسرش هرهفته چندروز خونه اونا باشه 🤕🤕

مثلا جارو کردن فرش شستن این داستانا😑😐

نه بابا عمرااا

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍