2777
2789

یکی از دوستام با یکی بحثش شده بهش گفته کثافت و لجن اونجایی که این حرف و زده دوربین داشته میتونن ازش شکایت کنن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهین حساب میشه ولی کی آخه برا کثافت لجن میره دادگاه شکایت میکنه بیخیال بگو وقت دادگاه رو نگیره😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اون زمانی که این حرف و زده طرف فقط بهش گفته من سکوت میکنم جوابتو نمیدم اینجا دوربین داره ، جرمش چیه؟

ربطی به جواب طرف نداره

توهین جرمه. معمولا جزای نقدی 

Life is too short to not enjoy
مطمئتی عزیزم ؟ البته در حضور مامور آگاهی این حرف و زده

من فکر نکنم کاری بتونه بکنه چون دوربین صدا روضبط نمیکنه.دوما اگه دوربین مال کس دیگه ای باشه اصلا فیلم رو بهش نمیده چون بیکار نیست برای خودش دشمن درست کنه.ما تو کوچمون دعوا شد هر چی گفتن فیلم رو از دوربیناتون بدید ندادیم گفتیم دوربینا کار نمیکنه.برای ایشونم خیالت راحت هیچ کس فیلم نمیده