سلام و عرض ادب من چند سالی با ی اقایی درارتباطم ویژگی های خوبش رو الان خدمتتون میگم ، خیلی هوامو داره دوس داره همیشه تو مشکلاتم کمکم کنه ،خیلی خیلی وفاداره ،خسیس نیس و همیشه بفکرمه و خیلی عاشقمه
ویژگی بدش:عصبیه گیر میده حساسه ، اسم پسر بیارم میگه تو میخاری با عرض معذرت،هروقت بحث کنیم توهین و فحش میده جوری ک دیگه واقعا حالم ازش بهم میخوره (بهم میگه هرزه، ببخشید رک گفتم ) هزار بار بهش گفتم این کلمه رو ب من نگو بعد چند دقیقه میاد معذرت خواهی پشیمونم و...، ممنوعه حتی ب پسرخاله سلام کنم چون از نظر اون ، اون عوضیه و چشمش دنبال منه،یا مثلاً وقتایی ک میریم بیرون خودش منو برمیگردونه خونه و هی شالمو درست میکنه میگه درست کن خودتو ، از همین الانم لباس عروس برام انتخاب کرده اونم خیلی خیلی پوشیده و میدونمم سر اینم خیلی حساسه و ب قول خودش بدش میاد کسی لختیمو ببینه، حالا اینش مهم نیس فقط بددهن و احساس میکنم دست بزن داره الان کاری نمیکنه چون میدونه ولش میکنم ، آخه ی بار دعوا کردیم میخاست منو هل بده بیوفتم رو زمین و کلا اون لحظه نموند پیشم و رفت! قصدشم با من جدیه ، و حتی بهش گفتم آقای ایکس قبل اینکه بام عقد کنی حق و حقوق هارو بده گفت بمیری هم بت نمیدم! بعد گفت مگه بهم اعتماد نداری و اینا
خلاصه واقعا گیجم خیلی زود هم خر میشم کلا آدم ساده این گول محبتشو میخورم و بعد میبخشمش