2777
2789

سلام و عرض ادب من چند سالی با ی اقایی درارتباطم ویژگی های خوبش رو الان خدمتتون میگم ، خیلی هوامو داره دوس داره همیشه تو مشکلاتم کمکم کنه ،خیلی خیلی وفاداره ،خسیس نیس و همیشه بفکرمه و خیلی عاشقمه

ویژگی بدش:عصبیه گیر میده حساسه ، اسم پسر بیارم میگه تو میخاری با عرض معذرت،هروقت بحث کنیم توهین و فحش میده جوری ک دیگه واقعا حالم ازش بهم میخوره (بهم میگه هرزه، ببخشید رک گفتم ) هزار بار بهش گفتم این کلمه رو ب من نگو بعد چند دقیقه میاد معذرت خواهی پشیمونم و...، ممنوعه حتی ب پسرخاله سلام کنم چون از نظر اون ، اون عوضیه و چشمش دنبال منه،یا مثلاً وقتایی ک میریم بیرون خودش منو برمیگردونه خونه و هی شالمو درست میکنه میگه درست کن خودتو ، از همین الانم لباس عروس برام انتخاب کرده اونم خیلی خیلی پوشیده و میدونمم سر اینم خیلی حساسه و ب قول خودش بدش میاد کسی لختیمو ببینه، حالا اینش مهم نیس فقط بددهن و احساس میکنم دست بزن داره الان کاری نمیکنه چون می‌دونه ولش میکنم ، آخه ی بار دعوا کردیم میخاست منو هل بده بیوفتم رو زمین و کلا اون لحظه نموند پیشم و رفت! قصدشم با من جدیه ، و حتی بهش گفتم آقای ایکس قبل اینکه بام عقد کنی حق و حقوق هارو بده گفت بمیری هم بت نمیدم! بعد گفت مگه بهم اعتماد نداری و اینا 

خلاصه واقعا گیجم خیلی زود هم خر میشم کلا آدم ساده این گول محبتشو میخورم و بعد میبخشمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به درد نمیخوره,با عرض پوزش

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ساعت ۹شب بذارش دم در

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.