2777
2789
عنوان

استرس و دل اشوب

106 بازدید | 11 پست

خانما سلام تازگیا شوهرم خیلی عنق شده میگه بدون اجازه من حق نداری حتی اب بخوری من مرد این خونم حرف حرف من باید باشه من بگم بمیر باس بمیری هر وقت من بگم بیرون بری خونه مامانت بری اصلا عجیب تحت فشارم ها.اینم بگم قبلا اینجوری نبود هر چند وقت یک بار فاز رئیس بازی میگیرتش .ولی خب من هم از بچگی زیر بار حرف زور نمیتونم برم انگار دارن تیکه تیکم میکنن وقتی یکی زور میگه بهم من دوست دارم مستقل باشم هر وقت بخوام برم بیام .یک بار خوبه همه چیز عالی منم مستقلم یک بار فاز میگیرش اعصابمو مورد رحمت قرار میده.استرس گرفتم بدجور دل اشوب دارم نمیخوام تو این شرایط باشم بدم میاد کسی بهم زور بگه و بهم استرس وارد کنه چی کار کنم؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن داره ی،غلطی میکنه ک از زندگی زدت کنه خودت بری

من خودم بار ها به رفتن فکر کردم چون حوصله مسخره بازی و گیر دادن الکی ندارم.گفتم اگر تا یک هفته دیگه شرایط همین بود میگم طلاقمو بده برم

من خودم بار ها به رفتن فکر کردم چون حوصله مسخره بازی و گیر دادن الکی ندارم.گفتم اگر تا یک هفته دیگه ...

اگه واقعن اینجوره پس حتمن نمیخوادت ...حالا بحثزنشوهری گاهی هست ولی اینکه همیشه بد خلقی میکنه و نمیزاره آرامش داشته باشی دیگه حتمن نمیخواد بمونی

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اصولیش چگونه است ایا؟

نمیدونم والا مثل اینکه یه چیزی هم میخونن روش و فقط باید تو یه نوشیدنی های خاص بریزی و تو یه روز خاص از هفته 

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
اگه واقعن اینجوره پس حتمن نمیخوادت ...حالا بحثزنشوهری گاهی هست ولی اینکه همیشه بد خلقی میکنه و نمیزا ...

تو دعوا میگه برو نمیخوامت .همش میگه خستم کردی غر میزنی .خب تو گیر نده به من تا من اعتراض نکنم.نمیدونم چرا مردا انقدر ...شدن 

نمیدونم والا مثل اینکه یه چیزی هم میخونن روش و فقط باید تو یه نوشیدنی های خاص بریزی و تو یه روز خاص ...

کارمون به جایی رسیده که جیش بدیم بخورن دهناشونو ببندن😂😂😂😂