2777
2789
عنوان

هفته ۶ بارداری ام خیلی معده م درد میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 34 پست
نه هنوز نرفتم  امروز نوبت دکتر گرفتم شاید بنویسه برام

وای تازه اولشی از الان بخوای اینطوری باشی دیگه وای به حال آخرش

فقط تا میتونی بخواب که نی نی دنیا اومد دیگه خواب تعطیل

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
وای پس دیگه نخورم ممنون که گفتی  بالا نمیارم اما چیزی میخورم حس تهوع بهم دست میده

منم از هفته۶ حالتام شروع شد،مخصوصا شبا بدتر میشدم،یکم نوشابه یخچالی میخوردم بهتر میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۳۶ هستم و معدم انقدرررررر اذیتم میکنه که هیچی جز ماست شیریین و پنیر نمیتونم بخورم😭 به دکترت ...

ای وای چه بد خوب باز واسه شما چیزی نمونده عزیزم 

پس الکی میگن هفته های اول ادم فقط معده ش اذیته 

منم از هفته۶ حالتام شروع شد،مخصوصا شبا بدتر میشدم،یکم نوشابه یخچالی میخوردم بهتر میشدم

من از چیزای شیرین بدم اومده 

خوراکی های ترش هم که قبلا عاشقشون بودم الان دوس ندارم 

غذاهم که بهش فکرمیکنم حالم بد میشه 

فقط میوه آجیل و شیر عسل چای وخرما میخورم 

من از چیزای شیرین بدم اومده  خوراکی های ترش هم که قبلا عاشقشون بودم الان دوس ندارم  غذاه ...

نوش جانت،آره من الان اسم غذا میاد تهوع میگیرم مخصوصا برنج و مرغ🤢

عسل و خرما زیاد نخور عزیزم گرمیه

آخی عزیزم  حالت تهوع داری یا چیزی هوس میکنی

جفتش عزیزم 

بدتر از همه اینکه چیزای شیرین دلم میخواد و همسرم نمیزاره بخورم میگه دیابت و قند بارداری میگیری ولی مجبورم نمیتونم تحمل کنم کمم باشه میخورم فقط آروم شم 🤦‍♀️