2777
2789
عنوان

تازه عروسم ولی انگار هتله خونمون

86 بازدید | 30 پست

سلام ، شوهرم قبلا مشهد خونه داشته مادرشوهرم اینا که میومدن دیگ واسه خودشون یه سری خوراکی میاوردن بعد دبگ ۲/۳ روز خونه شوهرم بودن

ما که عقد کردیم همین روال ادامه داشت حالا من گاهی میرفتم خونه مامانم چون عقد بودیم

حتی یه بار پسر برادرشوهرم‌که ۱۷ سالش بود اومد دو ماه خونه شوهرم ، گفتم اشکال نداره ما هنوز خونه خودمون نیستم ولی بازم میرفتم تو‌اتاق زبان میخوندم ک معذب نباشم.ناهارم میگفتم از بیرون خودتون بگیرین

الان که عروسی گرفتیم یه ماهه 

دو‌ روز پیش مادرشوهرم اینا اومدن مشهد 

اینم‌بگم خونه خواهرشوهرم‌مشهده

شام اونجا خوردن واسه خواب به بهانه ای اخرای شب مارو کشوندن اونجا که شب بیاریمشون خونه خودمون 

بعد همون شب مامانم و‌خواهرشوهرم‌و‌ظهر دعوت‌کرد خونه ما کله پاچه( من بوقم)

هیچی منم تازه پریود شدم ساعت ۸ صبح زود بیدار شدم خرابکاری نشه خودم برم اشپزخونه دیگ ظهر شد ناهاشون‌و‌خوردن

حالا خواهرشوهرم‌میخواد بره بهشون میگ‌نه بشینین میوه بخورین خب☹️اقا من خودم‌حواسم‌هست

تازه ناهار خوردن‌من‌ خودم حواسم هست

خلاصه کار ندارم اولین بار از ست قابلمه ای که دوست داشنم استفاده کردم ‌و به خاطر استخون ها ‌ خش شد یا من رفتم‌بیرون اومدم دیدم مادرشوهرم شسته خش کرده...(بلاخره خش شد☹️)

ولی موندم‌چیکار کنم‌باهاشون حق ندارم خب؟ من خانوم‌خونه نیستم؟ نه کله پاچه ای که برامون‌میارن‌و‌میخوام نه برنامه های من و‌بهم زدن

هفته دیگ هم‌ برادر شوهرم‌که مجرده داره میاد خونمون

اصلا خواهر ک ندارن😒

شما حق دارید ولی با کسی ازدواج کردید که روند زندگی اش این بوده

سالها طول میکشه عوض بشه تازه اگر عوض بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اینا به اینجور زندگی عادت دارن خودت تو عقد دیدی حساب کار دستت نیومد؟

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب الان من متوجه نشدم که چی شد اخرش 

راهکار میخوای نیان خونه ت !

که شدنی نی 

هر کار کنی بلاخره رفت و امد میکنن دیگه 

اعصاب خودتو خورد نکن میرن اخرش

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

با همسرت بشین درست حسابی حرف بزن 

اگه منطقی برخورد کنه که بهتر 

منطقی برخورد نکنه دیگه یا بدبخت شدی یا هم خودتو یجور نجات بده با یک سیاست دیگه به اونا

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

ازالان عادت کنن تاته زندگیت همین روال میمونه اینو جدی میگم یه فکراساسی کن منم تازه عروس بودم شوهرم همش توقع داشت کمک ننش کنم همش خانوادش بیان وبرن یه روز عصر خواب بودم دیدم زنگید به باباش اره خواهرشو بیاره خونه ما منم فک کن خواب یهو اومد بالاسرم گف بیدارشو 5مین دیه خواهرم میاد یعنی یجورقاطی کردم دعوا کردم اولش گف خونه خودشه مگه مهمونه ازتو اجازه بگیره وازاین چرت وپرتا منم شری به پا کردم که ازاونموقع دیگه ازاین غلطا نکنه درمورد کمک به ننشم همینطور ازاول پای خواستت واینسی تاتهش باید بری 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)