2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خورده😠😡

104 بازدید | 22 پست

من یه صاحبخونه دارم  که باهم تو یه ساختمونیم که سال اولی که اینجا بودم خیلی باهام خوب تا میکرد.البته اولش نه ها...وقتی دید من خیلی با محبت و احترام باهاش برخورد میکنم اونم رفتارشو خوب کرد.

اما خیلی دهن بین و دمدمیه...هرکی هرچی بهش بگه باور میکنه و سریع تغییر رفتار میده.

چند ماه پیش که از جلو در خونشون رد میشدم برم بیرون شنیدم خواهرش میگفت بهش که زیاد به مستاجرت رو نده پررو میشه و فلان و بهمان.

ولی دیگه کفشامو که پوشیدم واینستادم و سریع رفتم بیرون که گوش واینستم.

حالا از اون روز خیلی با من بد برخورد میکنه و تحقیر آمیز رفتار میکنه.

خیلی هم موذی و آب زیر کاهه پیش همسرم اصلا چیزی نمیگه اما تنها که هستم خیلی بد باهام برخورد میکنه.

امروز اومده دم خونه ام میگه آره راه پله ها کثیفه تمیز نمیکنی یکی بیاد خونمون زشته... پشت در پشت بوم اینجوری کثیف باشه...انگار مهموناش میان از پشت در پشت بوم رد میشن میرن خونه اشون😑

در حالی که من هر هفته راه پله هارو جارو میزنم و اون کناره هاش که فرش نیست رو دستمال خیس میکشم حتی سقف راه پله هارو هم جارو میکنم که عنکبوتی چیزی نمونه اصلا...

امروز به من میگفت باید خونه رو با سلیقه نگه داری...

در حالیکه خونه خودش پر از موش و سوسکه و همیشه از خونه اش بوی ج.ی.ش و پی پی میاد...

حرفای امروزش اونم اول صبحی خیلی بهم برخورد اما منی که هر لحظه از حقم دفاع میکنم نمیدونم چرا لال شدم و هیچی نگفتم الان خیلی عصبی و حرصی ام که بهش اجازه دادم منو بی سلیقه و شلخته خطاب کنه و تحقیرم کنه...

لعنت به همه صاحبخونه های ظالم💔

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید جای شما و مستاجر ما عوض میشد باورت میشه در خونه خودمون رو بستم نمیدونم چی شد محکم بسته شد.از ط ...

یا خدا واقعا؟ 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
باید جای شما و مستاجر ما عوض میشد باورت میشه در خونه خودمون رو بستم نمیدونم چی شد محکم بسته شد.از ط ...

بخدا من خیلی رعایت میکنم حتی صدای تلویزیونمو زیاد نمیکنم که مبادا اذیت بشه اما اون همه اش نوه اشو میفرسته تو راه پله ها اگر یه وقت حواسم نباشه یه میوه ای مونده باشه بیرون تا بیام خریدامو بردارم از تو راه پله ها میبینم نوه اش بی اجازه یه عالمه از خریدارو برداشته☹️

وای یلحظه خونشو شبیه خونه این جادوگر کارتونیا تصور کردم😂🥲

واقعا همومطوریه بخدا.لباس زیراش همیشه وسط خونه است.یه وجب خاک رو وسایلشه خونه اش همیشه بوی دستشویی و غذای سوخته میده.یه بار از بالکن دیدم یه روفرشی رو یه هفته تو تشت خیس کرده بود اونقدر مونده بود گندیده بود رنگ اب عوض شده بود🤢

بخدا من خیلی رعایت میکنم حتی صدای تلویزیونمو زیاد نمیکنم که مبادا اذیت بشه اما اون همه اش نوه اشو می ...

اینم در های خونه رو بهم میکوبه.ب شدت و با تمام وجود.ما چیزی نگفتیم.ولی من ک در خونه خودمون بستم فحش داد.ازش متنفرم.منتظرم موعدش تموم بشه بره ازینجا

تا ساعت ۳،۴ صبح هم بیداره.همیشه هم یه بویی میاد معلوم نیس چی مصرف میکنه

تویه خونه با صاحب خونه یا مادرشوهر نبایدرفت هردوش سمه

بخدا مادرشوهرم برام ایمجوری مادرشوهر بازی در نمیاره که این جاشو پر کرده واقعا خیلی اعصابم خورده☹️

واقعا همومطوریه بخدا.لباس زیراش همیشه وسط خونه است.یه وجب خاک رو وسایلشه خونه اش همیشه بوی دستشویی و ...

اه اه چقد چندش

شوهرتو بفرست سرش بیتربیتو

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅