2777
2789

۲۲ سالمه ولی زیاد خودم باعث شکست خودم شدم. می دونم همش به خاطر خودمه 

من به باختن عادت کردم!

تنها کارهایی که تو زندگیم کردم ایناست

دارم لیسانس می خونم ۲ سال دیگه تموم میشه (به خاطر کارهای خودم کلی عقب موند)

گواهی نامه گرفتم و رانندگی می کنم با ماشین مامان و بابام

باشگاه می رم ۸ ماهه

زبانم متوسطه متوجه می شم و می تونم حرف بزنم

آلمانیم مبتدی جملات ساده می تونم بگم و متوجه می شم.

مم سلامت روانم مشکل داره دارم پیش روانشناس هم می رم خودم . کاش مادر و پدرم برای روان من یک کاری می کردن نه تو ۲۲ سالگی برم دنبالش

همینا چیزی دیگه بلد نیستم .

چقدر وقتم با فیلم و سریال و اینترنت گردی های بیهوده و اینستا و همین نی نی سایت هدر دادم😔

من با پا رفتم تو زندگی خودم☹️

22 ساله به بالا نیستم اما کتاب ( کتابخانه نیمه شب) رو حتما مطالعه کنید. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان‌شاءالله یه شغل خوب پیدا کنی 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

24 سالمه 

متاهلم 

لیسانس دارم 

فوق قبول شدم نرفتم 

گواهینامه ام دارم و یه ماشین

دماغمم عمل کردم😂😂این برام موفقیت بزرگی بود 

پرورش پرنده و  پخت کیک خونگی هم بلدم 

اماااااا درامدم مطلوب نبیت هرچی میدوم هیچ وفت دستم پر نیست 

من الان ۱۹ سالمه دانشگاه نمیرم دیپلم دارم زبانم صفره باشگاه نمیرم هیچ کاری بلد نیستم انجام بدم ...

سنت از من کمتره . 

ولی تلاش کن ، مثل من الان پشیمون میشی ، خیلی

داری راه درست رو میری،خودتخریبی نکن،با همین قدمهای کوچک روزانه موفقیتهای بزرگ ساخته میشن،فقط توصیه میکنم یک درآمد شخصی هم هر چند کم داشته باش ،خیلی ب عزت نفس شما کمک میکنه،و اینکه سفر و تفریح و وقت گذروندن با دوستان پر انرژی و شاد رو هم داشته باش،جوانی همش هدفهای مادی نباید باشه،خاطرات شیرین ازین دوران برای خودت بساز💗

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

همین که متوجه شدی خودش قدم بزرگیه 

نمین که دنبال تغییری قدم بزرگی رو برداشتی 

کتاب تحلیل رفتار متقابل ، و یا کتاب های دبی فرد می تونه کمکت کنه .تازه اول راهی ۲۲ سال سنی نیست  خانمی رو میشناسم که تو ۳۶ سالگی دیپلم گرفت و الان برا خودش خانم دکتری شده 

پس هیچوقت دیر نیست

24 سالمه  متاهلم  لیسانس دارم  فوق قبول شدم نرفتم  گواهینامه ام دارم و یه ما ...

عزیزم 

موفق باشی همیشه گلم❤️

منم خیلی دلم می خواد شاغل بشم ولی از بی عرضگی هیچ کاری نکردم

عزیزم  موفق باشی همیشه گلم❤️ منم خیلی دلم می خواد شاغل بشم ولی از بی عرضگی هیچ کاری نکردم

مسئله منم همین شغله ک درامدم بلانسبت به درد هییچ گوهی نمیخوره🤐 حداقل باید ماهی 6 7 تومن باشه درامدم  همشم از تنبلیمه