2777
2789
عنوان

شوهرم قهره باهام 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 77 پست
سر چی دعوا کردین؟

اگه بگم خندت میگیره 

دیروز صبح من یادِ یکی از حرفای همسرم موقع عصبانیتش افتاده بودم بهش با ی لحن بد پیام دادم و اینا 

طفلی مدرسه هم بود و کلی کار داشت ولی انقد هی زنگ میزدم و پیام میدادم اوونم جواب میداد ولی از آخر گوشی رو روم خاموش کرد و اینا ناراحت تر شدم 

تا اینکه اومد خونه کلی از دلم در آورد ولی باز من هنوز ناراحت بودم گفتم منُ ببر خونه بابام گفت باشه بشین بریم دیگه اونم که منُ برد جایی که خیلی دوست دارم با هم حرف زدیم و گفت ناراحتیاتُ بگو همین الان 

منم گفتم و تموم شد تا اینکه باز رفتیم خونه و همسرمم تب و لرز داشت و حالتهای سرما خوردگی 

منم انقد دلم گرفته بود نشستم گریه کردم دیدم اصلا اهمیت نمیده و گرفت خوابید منم سوییچِ ماشینُ برداشتم و گفتم خودم میرم خونمونُ اینا تا اینکه دیگه اونجا خیلی عصبانی شد و بحث و دعوا و داد و بیداد و کتک و اینا هم داشتیم 🥲 تازه درِ خونه رو قفل کرده بود کلیدها رو هم گذاشته بود تو جیبش منم هی جیبشُ میکشیدم که کلیدها رو بده تا اینکه جیبِ سوییشرتش کنده شد 

کتک خوردنت رو عادی نکن. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگم خندت میگیره  دیروز صبح من یادِ یکی از حرفای همسرم موقع عصبانیتش افتاده بودم بهش با ...

استارتر واقعا خوبی؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
یه قسمت مشکل از نادیده گرفتن خودتونم هست از اول باید صبور میبودی و زود طرفش نمیرفتی به نظر میاد همس ...

آخه میترسم اون نیاد دیگه میگه دوسِت ندارم و نمیخوامتُ اینا 

آره ترس از دست دادن نداره واقعا چون می‌دونه که همیشه هستم و همیشه دوسش دارم 

اگه بگم خندت میگیره  دیروز صبح من یادِ یکی از حرفای همسرم موقع عصبانیتش افتاده بودم بهش با ...

واااای .من بودم میکشتمت .

تو را خدا با اعصاب طرف بازی نکنید 

دیوونه ای مگه دختر 

تو را خدا سالمی 🤣🤣🤣🤣

چرا میخوای گند بزنی به زندگیت 

چند سالته ؟؟؟

دوبار چنین کارهایی کنی کامل ازت متنفر میشه 

لایک نکنید😜

انگار شما مشکلات حل نشده قبلی دارید که همین جوری مونده و بزرگ تر میشه یه مثال هست برای این مشکلات م ...

آره داریم 

خوبیما ولی یهو یادِ حرفای بدی که موقع عصبانیت بهم زده میفتم و اگه باهاش بد حرف بزنم که ناراحت میشه اگه خوب حرف بزنم کلی معذرت خواهی می‌کنه و اینا مثلاً همین پریشب برام ی شاخه گل خریده بود و اومد خونه 

مشاور هم هزینش زیاده هم همسرم میگه تا وقتی زن و شوهر خودشون نتونن مشکلشونُ حل کنند کسی نمیتونه بهشون کمک کنه 

هنوز پریشب بهش گفتم بیا قول بده همدیگه رو کتک نزنیم  باز دیدم دیشب کلی کتکم زد

پس دفعه اولشم نیست ! 

بد نیستم  شما چطوری جیگر ؟!

خوبم 😅😆 

عزیزم نباید وقتی یه بحثی تموم میشه دوباره کشش داد

بعدم وقتی میبینی حالش خوب نیست یا سرماخورده اس نباید فکر کنی بهت توجه نکرده 

ادما همیشه نمیتونن بهمون توجه کنن یه موقع خسته ان ی موقع حوصله ندارن یا خیلی چیز های دیگه

از من ناراحت نشو ولی فکر میکنم حتما نیاز به یه روانشناس داری 

احساس میکنم  طرحواره رها شدگی داری