2777
2789
عنوان

شوهرم قهره باهام 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 77 پست
خدا وکیلی ناراحتم چون خیلی دوسش دارم اونم تا دیروز خیلی دوستم داشت نمی‌دونم چرا میگه دیگه دوست ندارم ...

دوست داره بابا مردا کلا همینن رومخ ،اهمیت نده خودش میاد سمتت

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ولی معلومه خیلی قلب مهربونی داری

شما مهربونم تری عشقم نظرِ لطفته 

ولی شوهرمم همینو میگه میگه تو دختر خوب و مهربونم هستی ولی نمی‌دونم یهو چت میشه 

حالا یکی نیست به خودش بگه خودت یهو چت میشه 

بهش میگم والا تو کورِ خودتی بینایی مردم 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه خود من اینطوری بود همسرم خیلی زودرنجه و سریع میره تو فاز قهر با خودم فکر کردم و شرایطی که قهر ...

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین و راهنمایی کردین خانومِ گل 💞

اگه باهام آشتی کنه قول میدم دیگه باهاش بحث نکنم و اخلاقش دستم بیاد 

البته اگه آشتی کنه 

آی من اصلا صبر ندارم تازه بهش پیام دادم بیا آشتی کنیم 

الهی بگردمت چقد قلب بزرگ و مهربونی داری یاده خودم افتادم از تاپیکت... ولی در کل زیاد حرف مردا رو جدی نگیر گلم ...مواظب باش با این قلبت پر رو ترش نکنی .....عزیزکم

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

شما مهربونم تری عشقم نظرِ لطفته  ولی شوهرمم همینو میگه میگه تو دختر خوب و مهربونم هستی ولی نمی ...

عزیزمی ❤️

شاید یه مشکلی براش پیش اومده ، عصبی شده 

اومده سرتو خالی می‌کنه 

ولی ببین چرا یهو اینجوری شده 

سعی کنید باهم حلش کنید، آرومش کنی 

آره منم همین فکرُ میکنم چون خیلی عصبانیه  آخه دیگه ما خیلی هی بحث و دعوا داریم

انگار شما مشکلات حل نشده قبلی دارید که همین جوری مونده و بزرگ تر میشه

یه مثال هست برای این مشکلات میگن مثل گلوله برفی رفته رفته بزرگ میشه و خراب میشه رو زندگی

چرا پیش یه مشاور نمیرید به راحتی قابل حله

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
کتک خوردی و میخندی؟ چه خوب.چه افتخار بزرگی نسیبت شده دستان توانمند همسرت بهت ضربه وارد کرده.دست چپت ...

به این خندم میاد که هم کتک خوردم و همه بدنم درد داره هم دنبال آشتیم 😂🤦🏻

الهی بگردمت چقد قلب بزرگ و مهربونی داری یاده خودم افتادم از تاپیکت... ولی در کل زیاد حرف مردا رو جدی ...

قربونتون برم مهربونی از شماست که انقد به من لطف داری 💞

چشم حواسم هست 😎👌🏻

قربونتون برم مهربونی از شماست که انقد به من لطف داری 💞 چشم حواسم هست 😎👌🏻

عزیزم نظر لطف شماست ...ولی جدی خودتو دوست داشته باش هیفه این همه مهربونی ک خراب بشع

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین و راهنمایی کردین خانومِ گل 💞 اگه باهام آشتی کنه قول میدم دیگه باهاش ...

یه قسمت مشکل از نادیده گرفتن خودتونم هست

از اول باید صبور میبودی و زود طرفش نمیرفتی به نظر میاد همسرتون ترس از دست دادن شما رو نداره چون همیشه رفتی و قضیه رو درست کردی

یکم خودت رو دوست داشته باش اونوقت دیگرانم بیشتر دوستت دارن

نمیگم نری طرفشا ولی همه چیز اندازه داره وقتی اشتباه از تو بوده برو نبوده منتظر باش میاد سمتت

خیلی وقتا با به بهانه دوست داشتن طرف مقابل خودمونو کوچیک میکنیم و این کوچیک کردن به بهای بی ارزش بودن ماست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس