2777
2789
عنوان

هنوز عذاب وجدان دارم

20 بازدید | 13 پست

چند شب پیش مهمون داشتم میخاستم همه چی خوب برگزار بشه ولی اصلا طبق برنامه هام پیش نرفت

شوهرم قرار بود صب مرغ بخره که رفت سرکار ساعت پنج مرغ اورد و مجبور شدیم بریزم تو زودپز 

فقط قورمه سبزیم از صب بود

سالاد کاهو دیر اورد ابجیم درشت خورد کرد زشت بودن

خودم مهمونام اومده بودم همش بدو بدو داشتم اه

همش فک میکنم خیلی زشت شده😭

فقط دسرم و قورمم از قبل اماده بود 

مرغ و سالاد و برنجم دیر شد 

مهمونای اصلیم بعد درست کردن غذاها رسیدن 

ولی خوب قبلیا وقتی نشسته بودن ما داشتیم پلو میذاشتم اخه خیلی زود اومد ۶ اومدن هنوز دارم خجالت میکشم😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا اصلا متوجه نشدن مطمعن باش

امیدوارم ینی چند روزه دارم حرص میخورم از دست شوهرم کاش خودم با تاکسی رفته بودم خریده بودم

بدی شوهرم اینه قول میده مثلا اول گفت ۱۲ ظهر میام خونه باز گفت ۳ میام اخرش ۵ رسید😭

این بلا یبارم سر من امده همسرم قرار بود مرغ جوجه ای بخره فقط بیاره من طعم دار کنم تا ساعت هفت نیومد ...

دقیقا من اینقد حرص خوردم قرمز شده بودم خاهر شوهرم میگفت بیخیال همه از خودیم 

خجالت نداره خیلیم زحمت کشیدی دستتم درد نکنه خوشمزه شده بودن بیکاری به اینچیزا فکر میکنی؟ از غذات تع ...

تشکر که کردن ولی همه چی هول هولی بود مزشو نمیدونم ولی قورمم از صب بود پر گوشتشم کردیم🥺 اصلا یادم نمیره دلم نمیخاس وقتی میان بدو بدو کنم برعکس شد

دقیقا من اینقد حرص خوردم قرمز شده بودم خاهر شوهرم میگفت بیخیال همه از خودیم 

مال تو باز خوب بوده من شوهرم تازه امده بود میخواست بره بخره ...دیگه گفتم تشریفتو ببر همون غذا رو بگیر تو یساعت هیچی مزه دار نمیشه 

دیگه کباب و از بیرون گرفت 

متنفرم از مردای بی مسئولیت

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚
امیدوارم ینی چند روزه دارم حرص میخورم از دست شوهرم کاش خودم با تاکسی رفته بودم خریده بودم بدی شوهرم ...

همه مردا همینن عزیزم

سخت نگیر پشت صحنه رو دیدی اینجوری فکر میکنی

اونایی که تو پذیرایی نشستن و بگو بخند کردن اصلا نفهمیدن

لایک نکن دوست عزیز !                                             

تشکر که کردن ولی همه چی هول هولی بود مزشو نمیدونم ولی قورمم از صب بود پر گوشتشم کردیم🥺 اصلا یادم نم ...

عب نداره سخت نگیر گلم خداروشکر که چیزی کم نبوده و همه چی هم عالی بوده به به من عاشق قورمه پرگوشت هستم

مال تو باز خوب بوده من شوهرم تازه امده بود میخواست بره بخره ...دیگه گفتم تشریفتو ببر همون غذا رو بگی ...

منم همظ میگم کاش از بیرون گرفته بودیم حداقل نه بدو بدو داشتیم هم خوشمزه تر بود