2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه پسرم بی دلیل با کلی رعایت بهداشت هر دوماه قارچ میگرفتم که از قرص واژینال کلوتریمازول استفاده می‌کردم چون خطرناکه واسه جنین.چون پسر جنسش گرمه بخاطر گرمی بیش از حد بدن دچار قارچ میشدم

[QUOTE=316722572]منم دارم...تاحالا چندین بارم آزمایش دادم ولی عفونت ندارم نمیدونم چرا اینحوریه🤕🤦[/ ...

اره خیلی... به دکتر گفتم اینجوریه ازمایش نوشت برام دادم ولی عفونت نداشتم... بازم دکتر بهم پماد داده ولی میترسم استفاده کنم

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
من واسه پسرم بی دلیل با کلی رعایت بهداشت هر دوماه قارچ میگرفتم که از قرص واژینال کلوتریمازول استفاده ...

آره پسر طبعش گرمه ، من سر پسرم اینحوری نبودم نمیدونم چراالان اینجور شده

منم دارم...تاحالا چندین بارم آزمایش دادم ولی عفونت ندارم نمیدونم چرا اینحوریه🤕🤦

اون ازمایش فرق میکنه.اونی که تو ازمایش مشخص میشه عفونت ادراریه .ولی این عفونت از رو علایمش یا معاینه مشخص میشه.واسه همین دکتر میپرسه ترشحات بد بو یا رنگی نداری؟

اره خیلی... به دکتر گفتم اینجوریه ازمایش نوشت برام دادم ولی عفونت نداشتم... بازم دکتر بهم پماد داده ...

نه اگه دکتر داده نترس استفاده کن خیلیا بوده که تو بارداری استفاده کردن، چند ماهته؟

اون ازمایش فرق میکنه.اونی که تو ازمایش مشخص میشه عفونت ادراریه .ولی این عفونت از رو علایمش یا معاینه ...

اره پماد داده بهم ولی یه جوریه میترسم استفاده کنم🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
اره خیلی... به دکتر گفتم اینجوریه ازمایش نوشت برام دادم ولی عفونت نداشتم... بازم دکتر بهم پماد داده ...

خطرناک نیست نگران نباش.خواهرم کارشناسی ازشد مامائیه.تو بارداری میگه اشکالی نداره فقط اون کوفتیو که توش پماد پر میکنن تا نصف باید داخل کنی  همین

هیچ وقت اسم اونو یاد نمیگیرم😁