2777
2789
عنوان

لطفا بیاین بگین چیکار کنم🥺

54 بازدید | 10 پست

بچه ها من تازه فهمیدم باردارم مادر شوهرم دیشب پیش همه گفت که اگه دختر شد اسمشو رقیه میزارم منم چون باردار نمیشدم تو مسجد نذر کردم که اگه دختر دار شدم اسمشو به نیت فاطمه زهرا(س)ریحانه میزارم اگه پسر شد بنیامین با بنیامین موافقه ولی میگه اسم دخترتو رقیه میزارم اسم بدی نیست ولی شبی که بیبی چکم مثبت شد سر نماز خوابم برد تو خواب دیدم تو همون مسجد اسم ریحانه و بنیامین با صدای بلند میگن از مادر شوهرم خجالت میکشم سختی کشیدس میگم اگه مخالفت کنم میگه تو عمرم یچیز ازشون خواستم از یه طرفم چون نذره میترسم اتفاقی برای من یا بچه یا همسرم بیافته

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

یه چیزی بگم تو انتخاب اسم بچه خود پیامبر گفته اسم نیکو براش بذارید نمیگم اصلا اسم رقیه بده خیلی از اسم های عجیب و غریب امروزی خوشم نمیاد ولی یه اسمی هست که خیلی کم بین بچه های امروزی رایجه ریحانه قشنگ تره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااحترام به اسمشون من انقد بدم میاد از اسمه رقیه. ترکی ایمجوری میگن روگییa

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه شوهرت نمیره به مامانش نمیگه تو شناسنامه بزارین ریحانه...تو خونه یه مدت جلو مادر شوهرت صداش کنین رقیه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بهتره شمام بگید من خواب دیدم اسمش فلانه تو هم آب وتابشو زیاد کن .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اول ک خیلی تبریک میگم بهت عزیزم مبارک باشه ان شالله

دوم ...فاطمه . ریحانه . مطهره . محدثه . حدیثه . حلما . اینا قسمی از اسمای حضرت فاطمس . بهشون بگو نظر شما خیلی برام محترمه ولی من خودمم نذر کردم از القاب حضرت فاطمه بذارم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

اونجایی ک گفتی خواب دیدی خب طبیعیه عزیزم مثبت شده و قبلا هم خواستی این اسمو بذاری مغزت یادش اومده و...ولی خب بازم بستگی ب شرایط و ارتباط خودتون داره مثلا من خودم ابدا بذارم بچه ای ک همه چیزش با من از اسمش دریغم کنن

ولی شاید بشه بهش بگی ک نذره و ادم معتقدی باشه قبول کنه ولی زود بگو ک نگه الکی میگی

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

بگو یه نفر که حرفش برا مادرشوهرت قابل قبوله بهش بگه که خداروشکر فلانی باردار شد اون روز تو مسجد نذر کرد اسم بچه رو بزاره ریحانه مبارک باشه تازه برام تعریف کرد خواب اینجوری  دیده خدا براش نشونه فرستاده و .... اگه مادرشوهرت اعتقاد داشته باشه قبول میکنه