2777
2789
من ۱۰۰ استفاده میکنم،از دوز پایین شروع کردم

خوبی عزیزم

من یه تایمی استفاده‌میکردم‌۵۰ رو البته‌یک چهارم بعد یک‌دوم،دیگه سرخودگذاشتم کنارونمیخوردم،امادیروزخیلی حالم بدشدیهو،دوتا۵۰کامل روخوردم،یکیوظهریکیوشب🤦🏻‍♀️،بدنم‌خیلی گرمیگیره یهوداغ میشه‌تنم‌یهوسردمیشم،حالت تهوع واستفراغم داشتم،خیلی میترسم‌چیزیم شه،اتفاقی میفته یعنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چیزیت نمیشه  اکثر آدما همین اشتباه رو میکنن  یکبار من بعد دوسال استفاده سر خود یک هفت ...

کاش نمیخوردم یعنی به غلط کردن افتادم،اصلاحالم‌خوب نیست خودمم خیلی ترسوشدم‌این اواخر،ازدیشب همش‌میگم‌نکنه بمیرم بادوتاقرص

اولش چیزیم نبود ،وقتی دیدم کم کم داره حالم بد میشه یدونه ۱۰۰خوردم  چشمت روز بد نبینه استرس و ا ...

وای دقیقا منم،اصلاآروم وقرارندارم‌دوست دارم فقط راه برم برم یه جای سرد،سرم سبکه،انقدرمضطربم‌نمیدونم‌چیکارکنم،مردمک چشمم خیلی گشادشده،تاالان۲بارزنگ زدم اورژانس مشورت کردم

من بخاطر وسواس میخورم  استرس بیماریمو بدتر میکنه  من سر اینکه بدتر نشم خیلی ترسیده بودم ...

من بخاطروسواس وپانیک واسترس‌میخورم،والامنظم استفاده‌نکردم‌هروقت حالم بدمیشدیک چهارم گاهیم نصفشومیخوردم،بعدچندماه یهو دوتا۵۰ خوردم اینطوری شدم،الان ازگوشام‌اتیش میزنه بیرون تموم بدنم مورمورمیشه

من بخاطروسواس وپانیک واسترس‌میخورم،والامنظم استفاده‌نکردم‌هروقت حالم بدمیشدیک چهارم گاهیم نصفشومیخور ...

خب یهو دوز بالا استفاده کردی طبیعیع 

چیزیت نمیشه دور از جون آدم با دوتا قرص نمیمیره 

چون منظم استفاده نکردی دیگه استفاده نکن 

بجاش سنبل الطیب بگیر دم کن بخور 

اینم تا فردا اثرش میره 

خب یهو دوز بالا استفاده کردی طبیعیع  چیزیت نمیشه دور از جون آدم با دوتا قرص نمیمیره  چون ...

نمیدونم انقدر ترسیدم اصلاآروم وقرارندارم،فقط خوابم میادبه زورخودمونگه داشتم میترسم بخوابم‌برم‌کما🤣🤣

ندارم‌توخونه سنبل الطیب،فرداحتمامیگیرم

جدی میره ینی اثرش من فکرمیکردم‌تایه ماه شاید اینجوری باشم

ولی یادت باشه  منظم که استفاده کردی به هیچ عنوان سر خود قطع نکن 

اینم که الان اینطوری شدی از عوارض استفاده دوز بالای قرصه 

ممکنه حتی فکت ام بلرزه ولی نترس خودتو آروم

فکر وخیال بد نکن از بدنت درمیاد تا فردا 

خودتو تقویت کن با غذا و میوه