2777
2789
عنوان

دخترم

280 بازدید | 17 پست

سلام دوستان دخترم چهار سالشه خیلی خیلی خرابکار و شیطونه 

از طرفی دوست دارم کلاس بزارمش ولی الان فصل سرماس تند تند سرما میخوره با این حال ک کلی شربت زینک و سیستم ایمنی و ….میدم میترسم بزارم سرما بخوره تو سرما چیکار کنم همشم نمیتونم باهاش بازی کنم نمیدونم چیکار کنم 

نزار نزار مریض میشه هی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ای خدا

مشکل هممونه

از سال اینده هم مدرسه و ویروس و انتقالی هاش

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا مشکل هممونه از سال اینده هم مدرسه و ویروس و انتقالی هاش

دقیقا😖

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

وسایل سرگرمی برا بخر نقاشی کردن ماژیک بخر تو وایت برد بهش اموزش بده خاله بازی

بچه درو همسایه بچه فامیل 

بهش بگو سالاد درست کنه

ی چانه خمیر بخر باهاش بازی کنه از اسلایم خیلی بهتر تره

فعلا همینا تا دوباره بیام

یه سوال شربت زینک میدید همزمان مولتی ویتامینم میدید یا نه؟ من برا بچم گرفتم نمیدونم باید مولتی ام بدم

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

از اینستا یه سایت هایی هست اموزش بازی در خانه با بچه ها

انقدر چیزا خوب داره

خاله بازی و رستوران بازی هم باهاش بکن😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من بچه ندارم اما قسعا اگر بچه بیارم تحت هرشرایطی میفرستمش  بچه باید بچگی کنه تابستون زمستون مر ...

بچه خواهرم کلاس اوله از وقتی رفته مدرسه یکسره مریضه باورت نمیشه بچه شده پوست و استخون 

چهار سالگی سن آموزش هم نیست  (حتی خودکانون  فکری چهار سال تموم بشه بچه رو ثبت نام میکنه مگه) در حد بازیهای آموزشی و کلاس ورزش و کلاس رقص الانم که بد فصلیه. شب ها هم طولانیه

فیلم کارتون 

و یک ساعت در روز باهم برقصید و ورزش بدو بدو و پر سرو‌صدا کنید هر چند ماشالله از انرژیشون کم نمیشه اما خیلی خوبه

سعی کن شبها حمومش کنی 

از حموم خواستی بیاریش بیرون کمی اب سرد با فشار کم روی پای هر دوتاتون بریزین تا سرما نخورین