2777
2789
عنوان

رنگ‌مو

217 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من جلو موهام مش انداختم پشت تیره هست الان مش هام بلند شده ریشه هام مشکی شده دوستداستم موهام رنگ کنم مش هام از بین نره ولی زمینه موهام با پشتش یکدست بشه اینم موهام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکیه پشت موهام دوستدلشتم قهوه ای خوشرنگ بشه زمینه‌موهام‌

اره عکس گذاشتی متوجه شدم و گفتم راحته این قهوه ای متوسط دراوردنش سخت نیست، اکسیدانت ک باید 6 درصد باشه، رنگتم شماره 6,7 یا ترکیبی رنگاشم با دودی میشه شکلاتی میشه نسکافه ای میشه ... هرکدومو بذاری روی موی دکلره نشده نتیجش همین قهوه ای عسلی متوسط میشه

اره عکس گذاشتی متوجه شدم و گفتم راحته این قهوه ای متوسط دراوردنش سخت نیست، اکسیدانت ک باید 6 درصد با ...

پشت موهام تناژ سبزی داره اون سبزی رو هم کم میکنه؟؟؟خیلی رو‌مخمه 

پشت موهام تناژ سبزی داره اون سبزی رو هم کم میکنه؟؟؟خیلی رو‌مخمه  

عاشق اون سبزی ام و رو موهای من بدون دکلره در نمیاد بخاطر همین ی عالمه واریاسیون سبز میریزم تو رنگم همیشه الانم واقعا حیفه عوضش کنی ب عسلی چون این تن زیتونی فوق العاده شیکتره

ب هر حال اگ تصمیمت اینه و دنبال کمی تناژ نارنجی یا گرمی هستی اره میتونی شکلاتی بذاری با واریاسیون نقره ای،  همون دودی هم خوبه 

این رنگ رو‌دوستدارم آیا بلدین؟ دکلره هام نمیخام خراب بشه فقط میخام زمینه موهام قهوهای خوسرنگ بشه

الان من شماره بدم ممکنه اشتباه بشه چون شماره رنگها تو مارکها متفاوته واسه همین حتما از تو کاتولوگ رنگ مورد علاقتون رو پیدا کنید بهتره

تنها کمکی که میتونم بکنم اینه که برای اینکه رنگ شکلاتی تون خوشرنگ بشه و قرمز نشه اندازه یک بند انگشت واریاسیون دودی بزنید

الان من شماره بدم ممکنه اشتباه بشه چون شماره رنگها تو مارکها متفاوته واسه همین حتما از تو کاتولوگ رن ...

چه جالب که دوستداری منم بیزارم همیشه برعکسه ممنونم خیلی کمکم کردی 😍🫶🏻🌹

الان من شماره بدم ممکنه اشتباه بشه چون شماره رنگها تو مارکها متفاوته واسه همین حتما از تو کاتولوگ رن ...

البته شماره رنگ فقط تو قسمت ممیزش متفاوته ک تناژشه، قسمت حرف انگلیسی و اون عدد صحیح از 1 تا 10 اش ی معیار ثابته ک مربوط ب درجه تیرگی یا روشنیشه