2777
2789
عنوان

مکمل برای مو

144 بازدید | 14 پست

سلام ، خانوما اینجا کسی هست که یک مکمل دارویی مصرف کرده باشه و تاثیر مثبت روی رشد مو یا ضخیم شدن تار موهاش دیده باشه؟

لطفا اسمش رو بگید ، درمان های گیاهی رو بیخیال

من نمیدونم ولی اگه کسی چیزی فهمید لایکم کنه

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کپسول مکمل رجوا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

شما نتیجه گرفتید؟🥲

بله خوبه

ولی من پیشنهادم اینه اگر ریزش موهات زیاده

بری دکتر و امپولشو بگیری اون تاثیرش زودتر انجام میشه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام من چیزای مختلف استفاده میکنم برای اینکه خیل یهم گرون نشه برام میرم تو سایت خرم فارما یه داروخانه آنلاینه که تخفیف میزاره رو یه سری محصولاش همیشه شما هم این کارو بکن به نظرم  

من چند ساله از این محلول میخرم  خیییلی راضیم چند سال هزینه کردم خوب نشدم  به نطر من این محلول تخصصی رویش عالیه این ایدی  پیجشونه Kerem.poost   انواع مکمل مو اصلی دارن من یک دوره هم هیربست ازشون گرفتم اونم عالی بود

دویتاندمن ازاین پیج