2777
2789
قد و وزن و سن و میزان تحرکی که در روز داری رو بگو  ورزش میکنی ؟

160/95/33/ورزش صفر

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همین کم خوری؟ و نرم افزار کرفس ؟ راهنمایی بیشتر میکنید 🙏

اره عزیزم من دفعه پیش فستینگ نگرفتم. با کم خوری روزی ۱۲۰۰ کالری خوردم و در هفته پنج روزشو حتما روزی یک ساعت ورزش کردم. تو خونه نیم ساعت ایروبیک نیم ساعت رقص در هفته سه شب هم یک ساعت پیاده روی 

از سایز ۵۶ شدم ۴۸ .الانم میخوام با فستینگ بقیشو لاغر کنم 

اره عزیزم من دفعه پیش فستینگ نگرفتم. با کم خوری روزی ۱۲۰۰ کالری خوردم و در هفته پنج روزشو حتما روزی ...

بخشید فستینگ چیه؟

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
گلم بخوای کاهش وزن داشته باشی باتوجه به عدم تحرکت ۱۵۰۰ کالری باید بخوری . توجه کن خیلی کمتر بخوری به ...

یعنی تقریبا۱۱۰۰تابمونه برام؟

تقویتی چی بخورم ،،کمردرددارم دکترقرص بهم دادداخلشون زینک نمیدونم بخورم یانه

بخشید فستینگ چیه؟

فستینگ یه لغت انگلیسیه یعنی روزه ... چند تا روش فستینگ داره 

این روشی که من الان شروع کردم ۸ به شونزده هست 

هشت ساعت از روز رو به دلخواه خودت انتخاب میکنی و تو اون بازه کالری مورد نیازتو میخوری ... اینجور نباشه که جربی و سرخ کردنی و تنقلات بخوریا رژیمی بخور مفید بخور سبزی و میوه هم بخور...۱۶ ساعت هم هیچی نمیخوری البته اب و دمنوش و اینارو میشه خورد 

من از ۸صبح تا چهار عصر میخورم. از چهار عصر تا هشت صبح روز بعد هیچی نمیخورم. تو اون بازه که هیچی نمیخوریم بدن ذخیره چربی و قند رو میسوزونه و لاغر میشیم. البته من خودم تازه شروع کردم و میخوام ببینم به چه نتیجه ای میرسم 

اره عزیزم من دفعه پیش فستینگ نگرفتم. با کم خوری روزی ۱۲۰۰ کالری خوردم و در هفته پنج روزشو حتما روزی ...

چقدعالی ،،من ۹۱کیلوام یعنی میشه بشم ۷۵..

واینکه شماهرروزفستینگومیرین؟؟

فستینگ یه لغت انگلیسیه یعنی روزه ... چند تا روش فستینگ داره  این روشی که من الان شروع کردم ۸ ب ...

این ساعت شمابهتره

مثلاصبحانتون به جاعه ولی من نمیتونم نخورم اینقدتوروز

یعنی تقریبا۱۱۰۰تابمونه برام؟ تقویتی چی بخورم ،،کمردرددارم دکترقرص بهم دادداخلشون زینک نمیدونم بخورم ...

تو مجازی تا هزار و پونصد بخوری و تا اینقدر بخوری عیبی نداره. حالا میخوای یه روزایی کمتر بخور ولی نه همیشه و نه خیلی کم . مکمل حتما بخور من قبلا مکمل اپتی وومن میخوردم همه ویتامینا رو تو خودش داشت روزی یکی بعد از ناهار 

ولی الان چون جراحی کردم و بدنم خیلی ضعیف شده جدا حدا میخرم که دوزشون بالاتر باشه 

مثلا روزی چهارتا قرص مکمل ویتامین های متفاوت میخورم 

دکتر بهت زینک داده بخورش چرا بهت زینک داده ریزش مو داری! 

[QUOTE=316702079]فستینگ یه لغت انگلیسیه یعنی روزه ... چند تا روش فستینگ داره  این روشی که من الان شروع کردم ۸ ب ...[/QUOT اینجوری ماهی چقدر کم میکنید ، ۵یا ۳

این ساعت شمابهتره مثلاصبحانتون به جاعه ولی من نمیتونم نخورم اینقدتوروز

ببین تو باتوجه به بدن خودت و زندگی خودت برنامه ریزی کن من چون صبح ساعت هفت پامیشم باید و مجبورم  صبحونه بخورم . بعضیا تا یازده دوازده میخوابن 

[QUOTE=316702079]فستینگ یه لغت انگلیسیه یعنی روزه ... چند تا روش فستینگ داره  این روشی که من ال ...

گلم بستگی به اضافه وزنت داره من ۱۱۰ کیلو بودم ماه اول شش کیلو کم کردم قبلا... ولی هرچی وزن کمتر باشه کاهش وزن هم کمتره درماه . و اینو بگم از ماه دوم کم کم کاهش سایز مشخص میشه و خودشو نشون میده 

خب شایدمشکلی داری

نه کلا من عاشق شیرینی جات هستم خیلی دوس دارم ولی همیشه کنترل میکنم نفسم رو

موقع هایی ک رژیم سخت نیکی م اولاش خیلی اذیت میشم ولی کم کم عادت میکنم

کلا کم خوردن برا آدمی ک عاشق غذا هست سخته 

من با غذا عشق میکنم😂

البته اضافه وزن آنچنان ندارم ها

در حد ۴کیلو اینا الان

خدایا ب دلامون آرامش بده