2777
2789

چندتا تاپیک روزهای قبل زدم هفت هفته ام دکتر بیشعور سونو واژینالم کرد جفتم اومد پایین تهدید ب سقطم مجبور شدم قضیه بارداریمو ب خانوادم بگم استراحت مطلقم یه هفته است افتادم خونه مادرم حالا امشب زرت زرت پیام تبریک فامیلا میدن زنگ میزنن اینقد خودزنی کردم لکه بینیم بدتر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو‌حالامگ‌چیه چراانقد حساسی الان نه دوهفته دیگ ن یماه دیگ بالاخره ک‌میفهمیدن بیخیال بابا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
یعنی نمیشه کاری کرد سقط نشه  یه عمل هست میدوزن سقط نشه اسمش هم‌نمیدونم نمیشه اون انجام بدی

کلاژن

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

حالا دیگه گفته خودتو بزنی چیزی درست نمیشه

پس حرص نخور و سعی کن استراحت کنی:/

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
یعنی نمیشه کاری کرد سقط نشه  یه عمل هست میدوزن سقط نشه اسمش هم‌نمیدونم نمیشه اون انجام بدی

فقط استراحت مطلق که جفت بیاد بالا بخدا ده روزه از کارم افتادم زندگیمشوهرم چیپس و پفک خورده نهار اینقد ناراحتم 

ینی نباید سونوی واژن کنن ؟ چرا دکتر همچین حرکتی زده ؟

آره نباید انجام‌بدن ممکنه بجه سقط شه یه بار تو همین سایتم گفتم وقتی بارداری نذارید معاینه و سونو داخلی کنند همه گفتند چرت و پرت میگی 

ینی نباید سونوی واژن کنن ؟ چرا دکتر همچین حرکتی زده ؟

جفکر‌نمیکنم‌بذاتون‌باشه اخه تو هفته های پایین هنوز جفت نیست ک‌بخواد پایینم‌بیاد من۱۳هفتم‌ب دکتر گفتم‌جفتم‌وضعش چطوره گفت تا۱۸هفتگی اصن وضع جفت مشخص نمیشه ک 

بعد سونو‌واژینال خیلی وقتا دکترا انجام میدن خطری نداره وقتی نمیتونن ضربان قلب و‌بفهمن با واژینال میفهمن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀