2777
2789

من دوستان باردارم

همیشه شکر میکنم تو هر شرایطی باشم دردم بکشم شکر میکنم 

خلاصه امشب یاد دل شکسته ها افتادم آخ امان از کسی که دلشکسته و سرش خسته رو بالش گریه میکنم شایدم نه غصه میخوره یا میگه چرا خدا من 

الهی که خدا دلتو آروم کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه دعا کنید باردار بشم

پارسال نی نیم سقط شد خیلی دلم شکست نزدیک یکساله هرچی تلاش میکنیم‌نمیشه ۳۶ سالمه خیلی منتظرشم

اسمم ندا

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
لطفا دعا کن اگه فردا دیدمش یه اتفاق خوب بیوقته و حالم گرفته نشه  خیلی ممنونم برا شما هم حمد خو ...

مرسی عزیزم الهی که هرچی که خدا میخواد اتفاق بی افته مهربونم 

عزیزم میشه دعا کنید باردار بشم پارسال نی نیم سقط شد خیلی دلم شکست نزدیک یکساله هرچی تلاش میکنیم‌نمی ...

حتما لطفا شما هم دعا کن اگر فردا دیدمش یه اتفاق خوب بیوفته تا یکم از این افسردگیم دور شم🌸

عزیزم میشه دعا کنید باردار بشم پارسال نی نیم سقط شد خیلی دلم شکست نزدیک یکساله هرچی تلاش میکنیم‌نمی ...

چشم دعات کردم عزیزم 

الهی که  زودی زودی مادر بشی خدا جونم نوکرتم دوست مارو یه نگاهی کن می‌دونم عشقی