2777
2789

دوستی دارم که همش از وضعیت پس انداز و حقوق مدل گوشی و ماشین و.... ازم میپرسید. 

جالبه اصلا پولدار نیستم. نمی دونم چرا این فکر را کرده بود 

دیگه خودمو آوردم پایین. و گفتم هیچی ندارم. دیگه سراغی ازم نگرفت. 

خودم با آدمها به خاطر خودشون ارتباط برقرار میکنم.

به نظر شما بدبین شدم بهش؟ یا احساسم واقعیه؟

کلا منم کنار بگذارمش؟

سلام. ضمن عذر خواهی 

میشه تاپیک آخرم رو‌گزارش بزنید؟؟؟ ممنون

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کردی؟

رفت پیش یکی دیگه از دوستام که تیغ بزنتش . به دوستم گفتم به دروغ بگو که وضع مانیتور خوب نیست و اینا ببین چه کار میکنه. اونو هم ول کرد و رفت. آخه دوستم قبول نمی‌کرد همچین آدمی باشه ‌. بعد آبروشون برد

به هر حال نمیشه پیش داوری کرد شاید براش مشکلی پیش اومده شاید درگیر هست.اگه دوستت هست و برات مهمه خودت پیگیرش شو و از حالش جویا شو .چه ایرادی داره مگه شما پیگیرش شی

خدایا چنان کن که در پایان کار تو خشنود باشی و ما رستگار
به هر حال نمیشه پیش داوری کرد شاید براش مشکلی پیش اومده شاید درگیر هست.اگه دوستت هست و برات مهمه خود ...

حس بدی دارم. من کسی را دوست دارم که خودم را بخواد. نه به فکر منفعت طلبی باشه.