2777
2789
عنوان

خدایی چیکار میکنین؟

98 بازدید | 22 پست

که انقد خاطرخواه دارین بعد خاستگاراتون حتی سنتی شیفتتون میشن تو نگاه اول 

کسی که روش کراشین بیاد بهتون پیشنهاد میده 

اخرشم مینالید از سینگلی  بابا  من دوساله سرکارم  دانشگاه میرم  قیافه داره یه خاطر خواه ندارم ۳ تا خواستگار اخری خودشون نخواشتن یه بارررررر رفتم سر قرار اونم دیگه زنگ نزد با این همه کلی نظراتمون شبیه هم بود  خدایییییی چیکار میکنین میشه رازتونو بگیدددد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چیز اینجا رو باور نکن😂

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
تفسیر کن جملتو..خخخ

بخوام تفسیر کنم تا صبح میشه ازش حرف بزنم..

به زبون ساده ، دست بالا بگیری خودتو . پس بزنی همه رو، اونا جذبت میشن...  با صد تا رفتار پس بزنید ، با یه رفتار امیدوارش کنید به نزدیک شدن...  کشف نشده باشیم،جذابیم...  

من اگر بخوام خیلی راحت میتونم هرکسی رو جذب خودم کنم.. خیلی سادس.اما قلق هم داره

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
بخوام تفسیر کنم تا صبح میشه ازش حرف بزنم.. به زبون ساده ، دست بالا بگیری خودتو . پس بزنی همه رو، ...

دمت گرم..ولی خب مثلا من خیلیی دوست دارم با ی نظامی ازدواج کنم😁

ت بگو چیکار کنم خخخخخخ..جذبم بشن..هرچند فعلا اطرافم نیست😐ولی آرزومه.. اگ جذب بلدی بهم بگوووو ممنون خاهر

دمت گرم..ولی خب مثلا من خیلیی دوست دارم با ی نظامی ازدواج کنم😁 ت بگو چیکار کنم خخخخخخ..جذبم بشن..ه ...

ببین قانون جذب که بلد نیستم..  اگر کسی باهام در رفت و آمد باشه حتی کم، با رفتارم کاری میکنم. که آرزوش باشه کنارم باشه...   با هم در ارتباطین؟ یا کلا همچین کسی وجود ندارع؟😁

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
ببین قانون جذب که بلد نیستم..  اگر کسی باهام در رفت و آمد باشه حتی کم، با رفتارم کاری میکنم. که ...

جان جان بهت..ن نزدیک نیست کلا کسی نیست😂

ولی میخوااام در آینده ان شاءالله اگ صلاح باشهعع