2777
2789
عنوان

جواب این پسره رو چی بدم؟

126 بازدید | 12 پست

اول اینکه بگم هم کلاسیمه این اقا پسر 

واینکه خودش دوست دختر داره 

این عادت داره خیلی سر به سر من میزاره بیشتر از بقیه یعنی یه جورایی اذیت میکنه با شوخی و خنده 

ولی من فاصلمو حفظ میکنم خب 

بعد امشب تو یکی از گپای دانشکده من جزوه خواستم از بچه ها ایشون اومد 

نوشت 

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد نوشت داشتمم نمیدادم ب تو 

بعد نوشتم چرا خب  
ازت خوشم نمیاد حس خوبی بهت ندارم فلانی
انگار هیزم تر بهم فروختی

بعد من گفتم خب چ بهتر 

دوباره دیدم نوشت ک از این ب بعد همون جلو ها بشین تو دید نباشی ..... آخه من و دوستم عادت داریم عقب میشینیم دقیقا یا جلو یا پشت اینا

من همیشه حاضر جوابی میکنم ولی امشب واقعا ناراحت شدم آخه هیچکاری هم ندارم بهش 😐 جلو همه برگشت اینو  گف

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
چجوری وقتی دوس دختر داره باهاش لاس میزنی؟ اگ جای دوس دخترش بودی الان باید ناله میکردی متاسفم واقعا

لاس میزنی چیه؟  دارم میگم سر به سرم میزاره یعنی اذیت میکنه با شوخی و خنده من  هر سری میتوپم بهش و بد صحبت میکنم باهاش یه سری که انقدر لجم گرفت پوست آدامس پرت کردم خورد به صورتش😐

اومد نوشت داشتمم نمیدادم ب تو  بعد نوشتم چرا خب   ازت خوشم نمیاد حس خوبی بهت ندارم فلانی ...

هیچی نگفتی 

وااای خوب تونستی ؟؟؟؟؟

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
لاس میزنی چیه؟  دارم میگم سر به سرم میزاره یعنی اذیت میکنه با شوخی و خنده من  هر سری میتوپ ...

رابطتتو باهاش بهم بزن نزار سرشوخی باز کنه فکر هم جنس خودت باش تو بودی دوس داشتی دوس پسرت با بقیه شوخی کنه اذیت کنه

هیچی نگفتی  وااای خوب تونستی ؟؟؟؟؟

میگم که من همیشه میتوپم بهش طوری که میگه فلانی زبونش درازه کم نمیاره ...اما امشب اصن عجیب ناراحت شدم دلم گرفت حتی دلم نخواست جوابش و بدم چون عصبانی نشدم ناراحت شدم 

اومد نوشت داشتمم نمیدادم ب تو  بعد نوشتم چرا خب   ازت خوشم نمیاد حس خوبی بهت ندارم فلانی ...

بیخیال بذار درگیر باشه 

تو گروه اینطوری بهت گفت یا پی وی؟

محلش نمیذاری حرصش گرفته اهمیت نده بیشتر بسوزه

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
میگم که من همیشه میتوپم بهش طوری که میگه فلانی زبونش درازه کم نمیاره ...اما امشب اصن عجیب ناراحت شدم ...

میدونم ولی کاش اینجا با خاک یکسانش میکردی

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃
رابطتتو باهاش بهم بزن نزار سرشوخی باز کنه فکر هم جنس خودت باش تو بودی دوس داشتی دوس پسرت با بقیه شوخ ...

این خودش یه اکیپ داره که شامل چهارتا دخترن و خیلی با اونا اوکیه در حد تولد و اینا .... من حد خودمو میدونم حتی تو صحبتام هم گفتم توی گپ نگفتم پی وی در ضمن دارم میگم باهام بی دلیل بد صحبت کرده 

شما آیا مشکل خاصی داری که متوجه صحبتام نمیشی؟

بیخیال بذار درگیر باشه  تو گروه اینطوری بهت گفت یا پی وی؟ محلش نمیذاری حرصش گرفته اهمیت نده ب ...

گروه اصن پی وی حرفی نداریم

میدونم ولی کاش اینجا با خاک یکسانش میکردی

این سری بر عکس همیشه دلم نخواست حتی صحبت کنم ....فقط میخواستم بدونم چشه چرا یهو اینجوری بی دلیل پرید بهم