2777
2789
عنوان

لب ها

203 بازدید | 14 پست

چیکار میکنید که لب هاتون اینجوری 👄خوشرنگ و صافه؟؟ (نیای بگی رژ قرمز ، که دعا میکنم سوسک بیاد زیر پتوت امشب😁)

از چه ترمیم کننده ، بهترین نتیجه رو برای ترمیم لب هات گرفتی؟؟

در مورد ماسک لب و بالم لب های لانیژ تجربه ی استفاده داری؟؟

من یه بالم لب گرفتم از همه خشکیاش خلاص شدم

شبیه اووکادوعه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=] شایدباورت نشه من وازلین میزنم   [/QUOTE]

باورم میشه 😁 ، یه درصد فک کن یه ایرانی برای رفع خشکی لب ، درمان ترک کف پا ، رنگ ناخن ، تمیزکاری چوب و خیلی کارای دیگه اول سراغ وازلین نره😅

وازلین خیلی چربه روی لب گلم 

تکنیک دیگه ای روی لب هاتون استفاده نمیکنید؟؟؟

اسم برندش گلم ؟؟ من از شکلش چجوری به اسم برندش پی ببرم😁

از انلاین شاپ گرفتم اسمشو یادم نیس 😂 ولی انلاین شاپه رو دارم

از این پیج گرفتم . تو پستاشون ببین ، شبیه اووکادوعه قیمتشم ۴۵ /۵۰ تومنی بود 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
لبای منم پوسته میش و خشکه  راه حل پیدا کردی لایکم کن🥲

خب گلم مصرف مایعات رو باید افزایش بدی

با زبان تون ، روی لب ها نکشید ، بزاق بیشتر باعث خشکی لب ها میشه 

توصیه میکنم آخر حموم که لب ها حسابی خیس خوردبا مسواک یا لیف آروم بکشید روی لب هاتون (اینکار یه نوع لایه برداریه)

بعدشم که از حموم اومدید بالم لب بزنید به لب هاتون و در طول روز دائم بالم لب رو تمدید کنید 

ار رژ لب ها ، مداد لب ها و تینت های بی کیفیت استفاده نکنید 

اگه خواستین بالم لب بخرید ، من بهتون بالم لب ثمین رو پیشنهاد میکنم خودم خیلی از عملکردش راضی ام 

خب گلم مصرف مایعات رو باید افزایش بدی با زبان تون ، روی لب ها نکشید ، بزاق بیشتر باعث خشکی لب ها می ...

مرسی عزیزدلم🍓❤️

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍