2777
2789
عنوان

بعد میگم من خاک توسر طلاق بگیرم

1094 بازدید | 17 پست

دارم از درد سرماخوردگی میمیرم شام ک بهم نمیدن هیچ نه دارویی ن دم نوشی بعد میگم طلاق بگیرم بیام توقصر بابام خاک توسرم کاش امشب بمیرم خسته شدم از جنگیدن تو این زندگی باهرسرفه یه فحش بهم میدن خسته شدم خدایا اگ منو میبینی جونمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخوای طلاق بگیری؟

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡

شربت برون کلد بگیر بخور

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

کی بره بخره😭😭😭😭خدایا

بابات ک بیرون بود ی پیام بده بگو بی‌زحمت اینو بگیربرام

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

خودت برو داروخونه دارو بخر یا دکتر هزار بار مریض شدم در حد مرگ خودم تنها رفتم دکتر نمیخوای طلاق بگیر بابات اینا رو بهونه نکن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خودت برو داروخونه دارو بخر یا دکتر هزار بار مریض شدم در حد مرگ خودم تنها رفتم دکتر نمیخوای طلاق بگیر ...

چجوری وقتی مث سگ نمیزارن پامو بزارم بیرون از خونه باید هزار جور جواب پس بدم ن خودشون کاری میکنن ن میزارن کسی کنه خسته شدم بابام هنوزم منو پامیشه  میزنه خدا ازش نگذره واگذاز کردم بخدا همشونو

بی عرضه دهن بین خانواده دوسال مچل اوناشدم هیچ حرکتی نمیزنن اعتراض میکنم کتک فحش خسته شدم

عزیزم داشتم تاپیک قبلت رو میخوندم عجب بی رحمیه از چاله دراومدی افتادی تو چاه میگم مشکل روانی داره ظاهرا