2777
2789
عنوان

اگه یه روز نرم حمام

363 بازدید | 22 پست

یعنی داغون میشم پوستم خشک میشه بدنم بو میگیره سرم میخاره بو سگ مرده میگیرم ،بعد فوبیای نبود حمام دارم میگم اگر یه روز حمام نباشه حتما میپیچم ب خودم تا بمیرم از همین ترسم هیچوقت با لذت حمام نمیکنم و سعی میکنم حداقل بدنم رو ب هر روز حمام رفتن عادت ندم 😭کلا انگار مریضممم

اندکی شعر..🙂🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا غده لنفاوی ات زیاد کار میکنه..

چیزهای چرب کم بخور بیشتر سبزیجات بخور 

و با موهات ور نرو..

همیشه هم تمیز باش و زیر بغل اتم خوشبو کننده بزن

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

منم اینجوریم 

ینی بخاطر همین عادتم اصلا دوست ندارم مسافرت جایی برم 

عید به عید میرم شهرستان مشکلم همینه اونجا هم برای حمام رفتم موذبم روم نمیشه هر روز برم حموم عذاب میکشم 😭

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

عزیزم باید بری دکتر غدد و طب سنتی 

من خودم تو زمستون چند روز نرم حمام،فقط سرم چرب میشه

تابستان هم دو روز در میون اگر زیاد بیرون نرم،کافیه

اما یکی از اقوام از حمام میاد بعد از نیم ساعت بوی بسیار بدی میده،مشکل غدد داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
منم اینجوریم  ینی بخاطر همین عادتم اصلا دوست ندارم مسافرت جایی برم  عید به عید میرم شهرس ...

آره دقیقا از سفر و اینا متنفرم چون نه تحمل حمام نرفتنو دارم ن گشنه موندن نه یکیاعت دیر خابیدن نه نگه داشتن دسشویی😐😑

اندکی شعر..🙂🌻

وای من موهام اینقد خشکه تازگیا هی میبینم میگن که نباید شامپو زیاد بزنی بدتر میشه و اینا

یه مدت سعی کردم کمتر بزنم

الان گفتم بزار ببینم چقد طول میکشه چرب بشه، اصلا خیسش نمیکنم هرروز فقط میرم گردن به پایینو میشورم

یه هفتس موهامو نشستم یه ذرهههههه اثر از چرب شدن توش نیست

نمیدونم چیکارشون کنم اینقد خشک شکننده نباشن 😂