2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید.. ولی کجاس؟؟؟؟هعی💔

فوت شده عزیزم ...۸ سال پیش

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
خیلی  آشفته ام . برام دعا کن  خواستگارمه من اهل این دوستیای زودگذر نیستم

الهی به حق گریه خانم رقیه ک هرچی خیره واست پیش بیاد اگ ب صلاحته ک باهاش ازدواج کنی حتما جور میشه و اگه ب صلاحت نباشه خدا به دلت آرامش بده..فقط و فقط از ته دلت بخدا اعتماد و توکل کن باور کن اگ چیزی مال ما نباشه هرچقدر هم ک بجنگیم بازم نمیشه....الهی ک خدا همونیو بخواد ک دلت میخواد 😘😘😘😘

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
ممنون عزیزم

وقتی دیدم اینو نوشتی 

ناخوداگاه یاد بابابزرگم افتادم

شب ها یهو زنگ خونمون رو میزدن 

میرفتیم میدیدم عع بابابزرگه   

میومد مینشست کنار بخاری 

یه چایی میخورد و شروع میکرد با ما بازی

دلم میخواد باز صدا زنگ در میاد برم ببینم بابابزرگمه 

ببینم بابابزرگم اومده خونمون 

اما الان اون ماییم میریم پیشش

پنجشنبه ها میریم سرقبرش و فقط نگاه عکسش میکنم

اخ ک چقد سخته

خدا برا هیچکس رقم نزنه 

مرگ عزیز خیییلی سخته

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
الهی به حق گریه خانم رقیه ک هرچی خیره واست پیش بیاد اگ ب صلاحته ک باهاش ازدواج کنی حتما جور میشه و ا ...

قربون مهربونیت برم من

من خیلی محتاج دعاتم🫂🩹

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

هیچکس خوابم میاد

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزدلم😭 روحشون شاد عزیزم خیلی سخته خیلیی

قربونت عزیز

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭