2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنار نیومدم 7 سال گذشت و هنوز به یادشم هنوز که هنوزه هر لحظه تو فکرمه هنوز قهرمانمه بهترینمه هنوز قشنگترین نداشته ای زندگی هنوز گردبند حلقه کتاب ها عکس ها رو دارم با وجود اینک سالهاست نرفتم سراغشون

دلیل جدایمون پدرم بود و اذدواج اجباری من

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

چطوریشو که نمیشه تو فضای عمومی گفت ولی من مشاورم هم خودم شکست خوردم هم دیدم زیاد

اینابیع که دچار عشق یکطرفه میشن وتا چند سالم خوب نمیشن.....ممکنه اختلال داشته باشن.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

به خاطر اینکه با هم فرق داشتیم رابطمون آینده ای نداشت با گذشت زمان آدم خودش بخواد بیخیال میشه باید ...

من همش فکر میکنم کسایی ک تو‌نستن جدا شن واقعا چطوری رد شدن از این مرحله میترسم از امتحان کردنش💔💔

امشب دلتنگش شدم ۱۹ام تولدشه

۲۷ام تولد خودم🥲

نمیدونم چطوری بهش فک نکنم وقتی مجبورم ببینمش

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
دقیقا

اره مطلب زیاد خوندمراجع بهش نمیخوام اسم بیماریهارو بیارم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

من همش فکر میکنم کسایی ک تو‌نستن جدا شن واقعا چطوری رد شدن از این مرحله میترسم از امتحان کردنش💔💔

سخت هست ولی باید اولویتت خودت باشی

برای حال خوب خودت تلاش کنی

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟